Hieronder ziet u de complete lijst met clubritten, technische evenementen, externe ritten en MaX5 races met daaronder een kalender. U kunt de lijst filteren door hiernaast op de desbetreffende categorie te klikken.

Aanmelden voor een evenement kan op de desbetreffende evenementen-pagina hieronder. De pagina's voor clubritten en technische evenementen zijn alleen zichtbaar voor leden door in te loggen. Let op dat de aanmelding één week voor het evenement sluit.


11 uur geleden - Soort evenement: Technisch - Bewerken
De technische commissie is op zaterdag 21 april vanaf 10:00 uur bij Autobedrijf van Velzen op volle sterkte aanwezig om u, onder toezicht, te laten sleutelen aan uw mx-5. Vandaag is een speciale 'vrije zelfsleuteldag'.
11 uur geleden - Soort evenement: Goededoel - Bewerken
Oranjevereniging Katwijk aan Zee organiseert op zaterdag 21 april 2018 een Oranjetour aan Zee voor kinderen met een beperking. 
22-04-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
We beginnen het evenementenseizoen als vanouds met de Seizoenopener. Er is al contact geweest met Restaurant de Hof in Renswoude en ze zien ons heel graag terugkomen. Dus daar hoeven we niet meer over na te denken. Gezellig na de winter weer bijkletsen, een mooie rit rijden en na afloop een lekker buffet met ijs na natuurlijk.
29-04-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
De titel dekt de lading, want we gaan digitaal, er wordt gezorgd voor een lunchpakket en met een beetje goede wil zit er nog veel bloesem aan de fruitbomen. Het wordt een echte digitale rit van A(mersfoort) naar B(eesd). Dit keer dus geen routeboek, maar je navigatiesysteem gaat je de weg wijzen. De uitzetters Claudia, Jeroen, Mirjam en Aert hebben er zin in.
06-05-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Na het enorme succes van hun vorige Best of the West2 gaan Ellis en Oscar opnieuw een prachtige rit uitzetten. Dit jaar is het midden Westen aan de beurt.
10-05-2018 - Soort evenement: Meerdaagserit - Bewerken
De uitzetters van de Hemelvaartrit van 2018 zijn er op tijd bij en zij weten ook al waar we naar toe gaan. In eerste instantie was er gekozen voor hetzelfde hotel als in 2007, maar de nieuwe eigenaars wilden niet tegemoet komen aan de wensen van Herman en Ronald. Gelukkig hebben ze een ander hotel gevonden, wat ze in augustus hebben bekeken en waar ze natuurlijk het eten hebben voorgeproefd. Het ligt in dezelfde mooie omgeving. Je kunt het hotel al bekijken op hun site: www.westerwaldtreff.de
15-05-2018 - Soort evenement: MaX5-race - Bewerken
Vandaag maakt de MaX5-cup zijn opwachting in Zolder (B) Allemaal komen kijken dus!
22-05-2018 - Soort evenement: MaX5-race - Bewerken
Vandaag maakt de MaX5-cup zijn opwachting in Assen. Allemaal komen kijken dus!
26-05-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Ja hoor dames, hij is er ook dit jaar weer, de Ladiesday. De laatste in 2015 is zo goed bevallen dat Joke en Jan opnieuw een mooie rit gaan uitzetten voor de Ladies. Eigenlijk stond deze gepland in 2017, maar moest worden geschrapt ivm het Jubileumfeest. Vraag je moeder, zus, vriendin of de buurvrouw of ze mee wil. Let op de rit is op zaterdag.
26-05-2018 - Soort evenement: Technisch - Bewerken
De technische commissie is vandaag vanaf 10:00 uur aanwezig om u speciaal deze keer uitleg te geven over zelf sleutelen. Deze keer organiseren we namelijk een speciale beginners-sleuteldag, waarbij we met name aandacht en uitleg geven over veiligheid, gereedschap, werking van de motor en goede beginnersklussen, zoals olie, filters, bougies en lampjes vervangen. Daarnaast is het vandaag mogelijk om uw oude airco-installatie (NA's) te laten vullen met R437a.
02-06-2018 - Soort evenement: Niet-gecategoriseerd - Bewerken
Een mooie rit maken met je eigen klassieker vanaf het "Mazda Classic Automobilmuseum Frey". Je auto moet van voor 1998 zijn.
02-06-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Dit wordt weer zo'n rit door een prachtig stukje van Nederland. De rit begint in Maarssenbroek bij Knoop Mazda dealer. Vanaf hier zullen wij de Vecht opzoeken en deze links en recht volgen. We rijden langs diverse plassen door bosrijk gebied en leuke dorpjes. De eindlocatie is bij een beachclub. Let op de rit van zo'n 125 km. wordt verreden op zaterdag.
03-06-2018 - Soort evenement: Niet-gecategoriseerd - Bewerken
De 6 UREN van BREDA is al sinds 1998 een van de hoogtepunten op de jaarlijkse rittenkalender. Liefhebbers komen elke eerste zondag van juni van heinde en verre naar Breda voor een heerlijk uitdagende dag. Er wordt gedacht aan een speciale MX5-klasse.
09-06-2018 - Soort evenement: Niet-gecategoriseerd - Bewerken
Na het succes van afgelopen jaar, is er nu opnieuw een grote Internationale MX5 meeting in Normandië. Voor info en inschrijven zie: https://sites.google.com/site/mx5mondrian/home/2018

10-06-2018 - Soort evenement: Meerdaagserit - Bewerken
Een week lang genieten van een mix van alpien en mediterraan, dat kan in Zuid Tirol. In de noordelijkste provincie van Italië is het genieten van alpiene tradities met een mediterrane inslag. Harry en Hannie Plender zijn samen met Cees Alberts druk bezig met de voorbereidingen. 
10-06-2018 - Soort evenement: Goededoel - Bewerken
Na het overweldigende succes vorig jaar (135 equipes) organiseren wij ook dit jaar weer de Wensrit. De rit vindt plaats op 10 juni a.s. 
De opbrengsten van het inschrijfgeld komen ten goede van Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte.
17-06-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Een mooie zomerse rit met als begin- en eindpunt de Floraliatuin in Oosterhout. Elles en Peter Pijnenburg gaan er voor zorgen dat we weer lekker kunnen toeren.
24-06-2018 - Soort evenement: MaX5-race - Bewerken
Vandaag maakt de MaX5-cup zijn opwachting in Zandvoort. Allemaal komen kijken dus!
30-06-2018 - Soort evenement: Technisch - Bewerken
Wegens succes vindt vandaag voor het tweede jaar een techniek swap meet plaats. Wie zin heeft mag tussen 12:00u en 16:00u langs komen, aanmelden is niet nodig.
01-07-2018 - Soort evenement: Meerdaagserit - Bewerken
Wegens overboeking voor dit evenement van 8 t/m 14 juli en omdat Marja en Arjan loting willen voorkomen hebben ze besloten om het evenement op te splitsen in twee weken. Dat betekent dat er ook kan worden ingeschreven voor de week van 1 t/m 7 juli. Het programma is uiteraard hetzelfde als dat van een week later.
08-07-2018 - Soort evenement: Meerdaagserit - Bewerken
Altijd al een keer naar Tsjechië gewild, maar is het er nog nooit van gekomen, dan is dit je kans. Marja en Arjan organiseren midden in de zomervakantie van 2018 een reprise van hun rit uit 2010 naar Vir. Om precies te zijn van 8 - 14 juli. Maar met één groot verschil; dit keer mag je slapen in een echt hotel, dus laat de tent maar thuis. 23 Equipes kunnen er straks mee.
14-07-2018 - Soort evenement: Niet-gecategoriseerd - Bewerken
Rij mee met de Thema Tour  "Landleven” voor Hulphonden ADL,  Epilepsie, PTSS en Therapie
15-07-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Een puzzelrit georganiseerd door Wim van den Berg met een speciaal thema. Dat zal binnenkort duidelijk worden.
03-08-2018 - Soort evenement: MaX5-race - Bewerken
Dit weekend maakt de MaX5-cup zijn opwachting in Zandvoort tijdens het Super Race Weekend. 3 Dagen racen dus allemaal komen kijken!
12-08-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Ton Spit is niet alleen lid van de MX5 club, maar ook van de Triumph Spitfire Club. En nu leek het hem een leuk idee om de rit die hij aan het uitzetten is ook open te stellen voor deelnemers met een MX5. De startlocatie zal zijn bij Lotus importeur van der Kooy in Houten.
17-08-2018 - Soort evenement: Niet-gecategoriseerd - Bewerken
Je een weekend lang onderdompelen in alles wat met de MX5 te maken heeft. Bij Miatas at Sevenum van 17 - 19 augustus kan het. Iedereen met een MX5 kan deelnemen en momenteel zijn er zelfs al 7 landen vertegenwoordigd.
19-08-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Leo en Greet Meppelder gaan voor de vijfde keer een rit organiseren in Friesland. Inmiddels is er al een rit in de maak, dus hou alvast die datum vrij voor een mooi evenement in het hoge Noorden.
25-08-2018 - Soort evenement: Technisch - Bewerken
Vandaag hebben we een bijzondere technische themadag. Coachbuilders Huet Brothers vertellen over hun HB Special en de HB Coupé Classic en HB Coupé Road Racer op basis van een MX-5 ND-onderstel.
29-08-2018 - Soort evenement: Meerdaagserit - Bewerken
De Schotlandrit van 29 augustus tot 5 september 2018 gaat door. Paul en Conny Boomstra gaan voor de laatste keer dit evenement organiseren, dus wil je (nog) een keer mee dan kun je de dagen nu al vastleggen in je agenda.
02-09-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Een rit met een cryptische naam, die zal gaan van Best, via Well naar Dorst. Wim van den Berg is de uitzetter.
08-09-2018 - Soort evenement: Niet-gecategoriseerd - Bewerken
Ook dit jaar weer een editie van de 25 CollenChallenge! Een spectaculair mooie roadtrip door de Alpen met de beste bergwegen en de mooiste route. Veel rijplezier, prima hotels en dito diners. Zaterdag 8 september verzamelen we aan de voet van de Zwitserse Alpen en woensdag 12 september finishen we in het hart van de Alpen. 5 nachten in totaal.
15-09-2018 - Soort evenement: Technisch - Bewerken
De technische commissie is op zaterdag 15 september vanaf 10:00 uur wederom bij Mazda Mulder in Waddinxveen op volle sterkte aanwezig om u, onder begeleiding, zelf te laten sleutelen aan uw MX-5.
16-09-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Iedereen die ooit een rit van Bianca heeft gereden weet dat ze altijd gebruik maakt van het bolletje-pijltje systeem. Maar dit jaar gaat ze daar eens lekker van afwijken en wordt het rijden dmv breuken. Klinkt ingewikkelder dan het is, ipv de pol-pijl met daarin getekend op de rotonde bv. de 3e afslag, doen we dit nu met de breuk, de 3/4 afslag. De rit zal gaan van Vlijmen langs de Maas naar Maasbommel. Dus wil je eens wat anders, dan is dit de uitgelezen kans. 
16-09-2018 - Soort evenement: MaX5-race - Bewerken
Vandaag maakt de MaX5-cup zijn opwachting in Zandvoort Allemaal komen kijken dus!
22-09-2018 - Soort evenement: Niet-gecategoriseerd - Bewerken
Zaterdag 22 september organiseert de Lions Club Putten "Arkemheen” voor de derde keer een toertocht voor oude en zeldzame auto’s waar natuurlijk ook de Mazda MX5 jes aan deel kunnen nemen. De tocht vangt aan in het centrum van Putten. 
30-09-2018 - Soort evenement: Clubrit - Bewerken
Klaas en Rob willen ook dit jaar weer een rit uitzetten. Maar ze hebben nog geen naam bedacht, dus doen we het gewoon even zonder. Ik heb al iets opgevangen over starten in Wijk aan Zee, maar dat is nog niet zeker. Afwachten dus.
12-10-2018 - Soort evenement: MaX5-race - Bewerken
Dit weekend maakt de MaX5-cup zijn opwachting in Spa (B). Allemaal komen kijken dus!
08-05-2019 - Soort evenement: Meerdaagserit - Bewerken
De eerste rit van 2019 is een feit, want een jaar zonder buitenlandrit georganiseerd door Marja en Arjan, dat kan niet. Het wordt een mooie rondreis van 12 dagen door Ierland. Vertrekken op 8 mei en weer terug op 19 mei. 
30-05-2019 - Soort evenement: Meerdaagserit - Bewerken
Tradities zijn er om in ere gehouden te worden en dat geldt zeker voor de Hemelvaartrit. Ook in 2019 staat hij dus weer op de agenda en omdat er zich nog niemand had gemeld om deze rit te organiseren zijn Rob Potman en Gerrie Oosterveld er weer in gesprongen. Verdere info volgt.
 
mrtapril 2018mei
madiwodovrzazo
262728293031
Zelfsleuteldag
(All Day)
1
Pasen
Pasen
(All Day)
MaX5 race in Zandvoort
(All Day)
2
Pasen
Pasen
(All Day)
345678
9101112131415
Beginnersrit 2018
8:00 AM - 10:00 AM
161718192021
Vrije zelfsleuteldag
(All Day)
22
Seizoenopener 2018
8:00 AM - 10:00 AM
23242526272829
Bits, Bites and Blossom
8:00 AM - 10:00 AM
30123456
Best of the Mid West
8:00 AM - 10:00 AM
 < Terug | Home  >  Evenementen  >  Agenda