2020
12
mrt
Evenementen uitgesteld
Clubnieuws, 2020 | Jeroen Feelders | 507x | Mazda MX-5 Club Nederland

12 maart 2020: Vanmiddag is door het Kabinet besloten om, op advies van het RIVM, bijeenkomsten van meer dan 100 personen te verbieden. Om die reden zal de Algemene Ledenvergadering, die voor aanstaande zondag 15 maart gepland stond, worden verplaatst naar een nog nader te bepalen tijdstip. We wachten de ontwikkelingen af voordat we een nieuwe datum bekend maken. We houden u op de hoogte.

Update 13 maart 2020: Ook de Zelfsleuteldag op 21 maart in Amersfoort zal komen te vervallen. De TC probeert dit evenement naar een later moment dit jaar te verplaatsen.

Update 16 maart 2020: Ook de Seizoenopener op 5 april in Renswoude zal komen te vervallen. De EC probeert dit evenement naar een later moment dit jaar te verplaatsen. Aangemelde leden zullen hun inschrijfgeld terug krijgen.

Update 20 maart 2020: Statement van het bestuur:

Op donderdag 19 maart heeft het bestuur, vanwege het Coronavirus telefonisch, vergaderd. Belangrijkste agendapunt was het verschuiven of afgelasten van ritten en andere evenementen in verband met het Coronavirus.

We hebben besloten om, in samenspraak met de Evenementencommissie en de uitzetters, de mogelijkheden te bekijken om zo veel mogelijk ritten die voor de komende periode gepland staan, te verschuiven naar een later tijdstip dit jaar. Enkele ritten of evenementen komen helaas te vervallen. Via de uitzetters krijgt u meer informatie over de betreffende rit.

Mochten er extra kosten zijn, zoals annuleringskosten van een accommodatie, of kan een lid op de nieuwe datum niet deelnemen aan die rit, dan zal de club deze kosten voor haar rekening nemen. Gaat een evenement niet door dan krijgt u het inschrijfgeld terug. Ook deze kosten zullen ten laste van club komen (uit het overschot van de begrote sponsorbijdrage voor 2020 ad €15.000,- en/of uit de algemene reserve). Uiteraard doen wij ons uiterste best om de kosten voor de club zo laag mogelijk te houden.

De reden dat wij er voor kiezen om de kosten niet af te wentelen op de leden die ingeschreven hebben op de betreffende ritten is het feit dat al vele jaren op de Algemene Ledenvergadering geconstateerd wordt dat de reserve vrij hoog is en dat deze ten goede zou moeten komen aan de actieve leden. Op deze manier hopen we hier gehoor aan te kunnen geven.

Verder zal het bestuur in de oude samenstelling actief blijven tot de nieuwe ALV.

Laten we hopen dat het virus snel onder controle is en dat wij als club een zonnig zomerseizoen tegemoet gaan met veel mooie momenten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Mazda MX-5 Club Nederland


Update 21 maart: De Beginnersrit zal komen te vervallen en de Rondreis Ierland zal worden verplaatst naar najaar 2021.

Update 22 maart: Het Weekendje Drenthe zal komen te vervallen en de Hemelvaartrit zal worden verplaats naar het najaar 2020.

Update 23 maart: De Technische themadag komt op 25 april te vervallen en er wordt geprobeerd om die later in het jaar doorgang te laten vinden. De Rijvaardigheidstraining op 16 mei is verplaatst naar 12 september 2020.

Update 24 maart: De Vrije zelfsleuteldag op 30 mei is komen te vervallen.

Update 2 april: De reis naar Zuid Tirol wordt uitgesteld naar 2021.

Reageer op dit nieuwsbericht:

 < Terug | Home  >  Nieuws  >  Nieuws  >  Evenementen uitgesteld