Dit forum is read-only voor bezoekers; enkel leden kunnen berichten plaatsen...
The Best of the Mid-West

Forumoverzicht / Club evenementen / The Best of the Mid-West

Sorteer berichten:
The Best of the Mid-West
12-01-2018 om 2:40
Zo, gisteren onze plannen voor een nieuwe rit afgehandeld. The Best of the Mid-West zoals die ook al aangekondigd is op de agenda. 
De rit moeten we nu een paar keer voor gaan rijden, waar zich al mensen voor hebben aangemeld, maar dat gaan we doen als het weer een ietsjes beter is.
Wij hebben het in etappes gedaan om eerste helft te doen en daarna de tweede helft i.v.m. de jaarwisseling :-) 
Het is ditmaal niet naar het Westen toe maar blijven wij een beetje ten Oosten daarvan. Wel weer dezelfde startlocatie, die ons erg goed bevallen is vorig jaar i.v.m. de ruime parking en lekkere koffie.
De route gaat over vele smalle weggetjes dus hebben we de rit niet zo lang gemaakt. Je hebt je tijd nodig onderweg en heb je gelegenheid om op je gemak mooie foto's te maken. Zou heel graag daarvan resultaten willen zien van iedereen (als dat zo uitkomt :-) ) 
Denk van het weekend de feiten op papier te kunnen zetten en dan de rit in te dienen bij de Club zodat die waarschijnlijk binnenkort open zal gaan om in te schrijven. Maar ach, we hebben natuurlijk nog tijd zat voordat het 6 mei is. 
We zijn benieuwd naar de reacties en zien de leden graag tegemoet op onze rit The Best of the Mid-West 

RE:The Best of the Mid-West
12-01-2018 om 7:48
Hoi Oscar,
De plannen klinken al goed. Ik zie alles tzt verschijnen en dan kan wat mij het seizoen beginnen.
Groetjes Yvonne

RE:The Best of the Mid-West
17-02-2018 om 2:12
Het is 17 februari en de inschrijving voor The Best of the Mid-West is pas 4 dagen open en zijn er reeds 50 van de 70 plaatsen aangemeld. Nog even en dan is de rit vol :-) Dat moet lukken met amper een maand te gaan :-) :-) 


Search Topics:
 < Terug | Home  >  Website  >  Forum