Dit forum is read-only voor bezoekers; enkel leden kunnen berichten plaatsen...
We willen ons even voorstellen

Forumoverzicht / Wie is wie? / We willen ons even voorstellen

Sorteer berichten:
We willen ons even voorstellen
09-09-2019 om 5:48
Wij zijn Tineke en Louis, respectievelijk 50 en 60 jaar oud. Wij doen het gewoon andersom! Normaal koop je een MX-5 en wordt je lid van een enthousiaste club. Wij zijn eerst lid geworden, maar hebben nog geen MX-5. Komen eigenlijk uit het BMW nest. Van Z3 naar Z4 naar M3 cabrio naar een 325 cabrio en jaren enthousiast meegereden met AC Vlaanderen 
 in België. Prachtige tijden beleeft. Gaandeweg kwamen we er achter dat een 4 zits cabrio niet echt leuk was. Het is allemaal te luxe geworden. We willen weer puur en vooral een roadster. En toen herinnerde we ons dat we destijds eens proef hebben gereden in een MX-5 met de 1.8 motor en 131 pk. Destijds is ie het niet geworden, maar na vele enthousiaste verhalen van Henk en Annemieke Koning, zijn we overstag. We willen een MX-5 en we willen weer ritten rijden, zowel dagritten als weekends/vakanties. We denken aan een NC. Maar niets is zeker. Dus gaan we komende tijd eens lekker bij een aantal adresje langs en laten we ons eens haarfijn bijpraten. En wellicht vinden we de MX-5 die ons past. O ja, wij wonen in Heel in het mooie Limburg.
Hoop jullie komend jaar te mogen ontmoeten bij een rit of een meeting en adviezen zijn altijd welkom. Groeten Tineke en Louis. (Ps, sorry dat het zo’n lang verhaal is geworden)

 

RE:We willen ons even voorstellen
12-09-2019 om 7:56
Succes en ook veel plezier met jullie speurtocht!
 
gr Jan

RE:We willen ons even voorstellen
12-09-2019 om 9:06
Dank je Jan


Search Topics:
 < Terug | Home  >  Website  >  Forum