Dit forum is read-only voor bezoekers; enkel leden kunnen berichten plaatsen...
even voorstellen

Forumoverzicht / Wie is wie? / even voorstellen

Sorteer berichten:
even voorstellen
12-04-2020 om 9:51
Wij zijn Ursula en Charles en komen uit vaassen een dorpje op de Veluwe, sinds mei 2019 zijn wij in het bezit van een zilvergrijze nbfl uit 2001. vorig zomer zijn we met de mx naar Luxenburg en Duitsland(moezel) geweest.
Inmiddels lid geworden van de mx5 club, het clubblad ook al 2 keer ontvangen en een welkomsgeschenk in de vorm van een witte mx5 pet stikker en clubblad nr 106, waar plak ik mijn stikker? de pet is inmiddels mijn vaste hoofddeksel geworden als het dak open is :) .


RE:even voorstellen
13-04-2020 om 10:05
Hi Charles en Ursula,  welkom bij de club, heel veel plezier met jullie mooie NBFL, hopelijk tot ziens op een van de clubevenementen. 

Groetjes,  Arjan en Marja 

RE:even voorstellen
01-06-2020 om 10:03
Hallo Charles en Ursula,
Leuk om gisteren kennis te maken Jammer dat jullie het laatste deel van de rit moesten afhaken, ook dat stuk was namelijk erg fraai. Wij vonden het gisteren een geweldige dag die naar meer smaakte. Misschien tot ziens bij 1 van de aankomende ritten.

RE:even voorstellen
01-06-2020 om 11:01
Arjan dat gaat zeker gebeuren :)


RE:even voorstellen
08-06-2020 om 1:31
Goedemiddag clubleden, ik lees met verbazing de reactie van hr. Zuiderwijk aan de nieuwe leden (hartelijk welkom trouwens Ursula en Charles en veel plezier bij de activiteiten van onze club): "jammer dat jullie gisteren de rit niet afgemaakt hebben". Hoe zo een rit? Alle ritten zijn toch momenteel door het bestuur en de EC afgezegd of uitgesteld tot een later tijdstip? Ben benieuwd!
hartelijke groet,  Gerrie Oosterveld

RE:even voorstellen
08-06-2020 om 4:08
Nou dat is uit te leggen: wij hebben op uitnodiging in klein gezelschap deze rit gereden. Wij kenden de rit niet, maar de routebeschrijving is gewoon op de site te vinden. Volgens ons niets onoirbaars,wij hebben begrepen dat er zelfs met de autoriteiten is overlegd of eea gelet op corona problemen zou geven, wat gelet de versoepeling 1 dag later niet het geval was.
Er zijn wel meer leden die buiten clubverband een ritje maken. 
Hartelijke groet.


Search Topics:
 < Terug | Home  >  Website  >  Forum