Dit forum is read-only voor bezoekers; enkel leden kunnen berichten plaatsen...
Bye bye Mx Club Nederland

Forumoverzicht / Nieuws / Bye bye Mx Club Nederland

Sorteer berichten:
Bye bye Mx Club Nederland
20-09-2020 om 7:37
Nu onze Ierlandreis niet is doorgegaan/zal doorgaan en Spanje nog verder weg ligt hebben wij besloten dat onze NC binnenkort een nieuwe eigenaar mag krijgen. Er is een tijd van komen en gaan: in 1997 kwam mijn eerste Mx, volgend jaar (of dit jaar) gaat de derde met pensioen. Ik had jaren geleden een VW Eos en ik merkte dat voor mij het open rijden het enige is wat telt, en nu wij geen twee auto's meer hoeven wordt de vervanger één cabrio. Wij willen ook vaker in Europa gaan rondtrekken en dan is wat meer comfort voor de oudjes toch meegenomen. Tenslotte kun je geen stel E-bikes kwijt op een Mx en dat heeft mee onze keuze bepaald. De Nederlandse Mx5club heeft alles wat een merkenclub kan bieden: strakke leiding, serieus reisbureau, technische kennis en een leuk magazine. We hebben er fijne mensen leren kennen - en de kans is groot dat, als zij een Audi A3 of een BMW 218 kruisen die met de koplampen groet Marie Josée of ik aan het stuur zitten.
Het ga jullie goed, beste clubgezellen!😘
Jan


RE:Bye bye Mx Club Nederland
21-09-2020 om 9:03
Hallo  Jan en Marie Josée,
 
wat ontzettend jammer dat jullie deze beslissing hebben genomen, echter wisten wij dat het er aan zat te komen, je had het er al eens over gehad. Wij wensen jullie natuurlijk heel veel cabrio plezier met jullie Audi of BMW, wij zullen er Extra op letten als er één nadert met Belgische platen en gaat gaat zwaaien.
Organiseren van mooie cabrioreizen vinden wij leuk om te doen, misschien komen wij elkaar op een reisje buiten de club om, nog wel eens tegen.
Het ga jullie goed.
groetjes, Arjan en Marja.

RE:Bye bye Mx Club Nederland
21-09-2020 om 10:50
lovecry Partir c'est mourir un peu

RE:Bye bye Mx Club Nederland
25-09-2020 om 8:24
Jammer dat jullie ons gaan verlaten. Ik zal goed opletten als in een Audi of BMW cabrio met witte kentekenplaten met rode letters tegenkom.Uiteraard zal ik terugzwaaien. Het ga jullie goed!


Search Topics:
 < Terug | Home  >  Website  >  Forum