Nieuwe website online

 09-12-2020 |  Clubnieuws |  Mazda MX-5 Club Nederland

Vandaag is de nieuwe MX-5 Club-site online gegaan. De oplettende bezoeker zal opmerken dat er qua inhoud weinig veranderd is en dat alles op de zelfde plek is te vinden en dat klopt helemaal. Het ontwerp van de nieuwe site is echter beter toegerust op gebruik met mobiele apparaten en ook achter de schermen zijn er wijzigingen doorgevoerd. Om de website, welke een groot deel van de (digitale) bedrijfsvoering omvat, in de toekomst bedrijfszeker te blijven laten functioneren is het server- en softwarebeheer uit handen gegeven. Hierdoor blijft de ontwikkeling van de website en de veiligheid van uw persoonsgegevens gewaarborgd. De commissieleden blijven het bijhouden van de pagina's doen.

Omdat de nieuwe sitesoftware-omgeving een doorontwikkeling is van wat in gebruik was konden uw persoonsgegevens eenvoudig worden overgezet. U kunt daarom gewoon met uw bestaande gegevens inloggen. Bent u uw login-gegevens kwijt dan kunt u die eenvoudig via de login-pagina geautomatiseerd naar uw (bij de club bekend zijnde) mailadres laten toesturen.

Naast continuïteitsaandachtspunten zijn er een aantal kleine verbeterpunten doorgevoerd. Zo is het mogelijk om gegevens van een evt. 2e MX-5 in te voeren en tijdens een ritinschrijving te kiezen met welke MX-5 u wilt deelnemen. Het is nu ook mogelijk om meer ritinschrijvingen tegelijk af te rekenen en de afzonderlijke rituitzetters krijgen automatisch bericht. Er kan beter op zoekwoord door het gehele magazine-archief en technische vraagbaak worden gezocht. Tenslotte hebben we nog een leuke attentie laten inbouwen.

Websitecommissie en bestuur wensen u veel surfplezier op de nieuwe website! 
Button