Niet te lang bij stilstaan

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is.

Een Mazda MX-5, daar moet je niet te lang bij stilstaan. Grijp de kans om het ultieme rijplezier dagelijks te beleven. Informeer ernaar bij je dealer of ontvang direct een inruildeal.


Mazda MX-5 RF 

De Mazda MX-5 RF is de pure sportauto die het beste van twee werelden biedt. Een sprekend fastbackdesign met het dak dicht én een intense rijervaring met het dak open. Alles in de Mazda MX-5 RF is dan ook zorgvuldig ontworpen rondom de bestuurder, om zo de eenheid tussen jou en de auto te vergroten. Wij noemen dat Jinba-Ittai: eenheid tussen paard en ruiter.

De blikvanger van de Mazda MX-5 RF is de unieke opklapbare hardtop. Dit geavanceerde dak kan tijdens het rijden geopend worden (tot 10 km/u) en brengt je in amper 13 seconden van een dicht dak naar de fijne ervaring van het open rijden. Voor een sportauto biedt de Mazda MX-5 RF een stil interieur en bijzonder veel rijcomfort.

Mazda MX-5 Chairo prijslijst juli 2019.pdf
Mazda MX-5 prijslijst juli 2019
Mazda MX-5 RF prijslijst januari2019
Nieuwe brochure MX-5 2019
 < Terug | Home  >  de MX-5  >  Prijsinformatie