2020
10
sep
Schitterend Sauerland 2020
Soort evenement: Meerdaagserit | Inschrijving open

"Schitterend Sauerland 2020”

10 t/m 13 september

Beste MX-5 vrienden,

Ook zo’n zin om eindelijk weer eens met gelijkgestemden aan een meerdaags MX-5 Club evenement deel te nemen? Het Sauerland is echt schitterend en biedt heel veel mogelijkheden voor de fervente MX-5 rijder. Wij hebben een paar mooie, afwisselende en deels uitdagende routes voor jullie in petto: Veel bochtjes, smalle weggetjes, hoogteverschil en variatie in landschap. De laatste dag, zondag, hebben we een erg mooie route naar Düsseldorf. We eindigen op een plek waar ook wij veel bekijks zullen hebben. Al enig idee?

Onze accommodatie gedurende vier dagen is Schloss Hotel Holzrichter, Hohenlimburger Str. 15, 58769 Nachrodt-Wiblingwerde, DuitslandHet is – anders dan de naam doet vermoeden – geen oud slot maar een recent gebouwd (2001) vier sterren superior hotel met slechts 28 luxe, ruime, kamers. Iedere kamer heeft zelfs een goed gevulde, gunstig geprijsde minibar. Het hotel beschikt over een verzorgde wellness ruimte met een sauna, stoombad en meer. Het sfeervolle restaurant biedt ’s ochtends een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een drie gangen menu met keuze van het hoofdgerecht: vlees, vis of vegetarisch.

We hebben een optie kunnen nemen op 25 kamers waarvan 4 eenpersoons kamers. De kosten per equipe zijn € 520 voor 2 personen en € 345 voor 1 persoon. Daarvoor krijg je 3 overnachtingen met half pension, een routeboek en de GPX-bestanden voor TomTom (indien gewenst). Uiteraard zorgen we voor wat lekkers – typisch Duits - bij aankomst. Lunch, drankjes e.d. zijn voor eigen rekening, evenals het afsluiten van een eventuele reis- en annuleringsverzekering.

Er kunnen slechts 25 equipes mee. Om iedereen gelijke kansen te geven is het niet mogelijk om je via de site aan te melden. Is je interesse gewekt en wil je mee, meld je dan snel aan door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. De inschrijving staat vanaf vrijdag slechts 14 dagen open. Als het aantal inschrijvingen hoger is dan het aantal beschikbare plaatsen wordt er geloot.

Voor meer informatie: Lennart en Gertrud Suurmond, l.j.suurmond@mobidick.nl, 06 53 428 828

Inschrijfformulier Sauerland.pdf
(96.41 KB)
 < Terug | Home  >  Evenementen  >  Agenda  >  Schitterend Sauerland 2020