2018
30
mrt
Zelfsleuteldag
Soort evenement: Technisch | Inschrijving open
De technische commissie is op zaterdag 31 maart vanaf 10:00 uur wederom bij Mazda Kreijne in Amersfoort op volle sterkte aanwezig om u, onder begeleiding, zelf te laten sleutelen aan uw MX-5. Alle werkzaamheden die binnen een uur te doen zijn, zoals olie verversen, remblokken vervangen, remvloeistof vervangen, een uitlaat vervangen, etc. kunnen op deze dag worden gedaan. Op de locatie hebben we bruggen tot onze beschikking, zodat ook aan de onderzijde van de auto’s kan worden gewerkt en gekeken. Wilt u zelf niet sleutelen maar gewoon eens uitleg krijgen dan doen wij dat ook graag!
 
De regels verbonden aan het sleutelen:
• Eigen gereedschap meebrengen (speciale sleutels heeft de technische commissie bij zich of kunnen we misschien lenen).
• Eventueel benodigde onderdelen kunnen alleen op de locatie worden gekocht (graag vooraf opgeven in het "opmerkingen” veld, zodat de onderdelen ook op voorraad zijn). Het op deze dag monteren van elders aangeschafte onderdelen is niet toegestaan.
• Houd uw werkzaamheden waarbij een brug nodig is beperkt; de andere leden willen hier ook gebruik van maken.
• Geen kofferbak verkoop.

Aan de zelfsleuteldagen zijn geen inschrijfkosten verbonden. Wel vragen we u vooraf in te schrijven. U kunt ook alvast vragen stellen of werkzaamheden noteren die u wilt uitvoeren, zodat wij ons daarop kunnen voorbereiden en onderdelen kunnen bestellen. Uw aanmelding moet uiterlijk zondag 25 maart bij ons binnen zijn.
 
Het adres is:
Mazda Kreijne
Maanlander 7
3824MN Amersfoort
 
De Technische Commissie
 < Terug | Home  >  Evenementen  >  Agenda  >  Zelfsleuteldag