Communicatie

Sinds 2024 zijn alle clubuitingen (magazine, website en social media) samengebracht binnen de Communicatiecommissie.

Magazine

Het MX-5 magazine is het volledig in kleur uitgebrachte magazine van de Mazda MX-5 Club Nederland en verschijnt vier keer per jaar. Het aantal pagina’s ligt rond de 52 per magazine en deze wordt in een oplage van ca. 1.600 exemplaren gedrukt. Leden van de Mazda MX-5 Club Nederland ontvangen het magazine gratis. Het verschijnt al sinds 1992, het oprichtingsjaar van de Mazda MX-5 club Nederland. Naast evenementen- en reisverslagen worden technische verhalen opgenomen. Actueel-, verenigings- en productnieuws wordt afgewisseld met human interest verhalen. De Mazda MaX5 Cup wordt op de voet gevolgd. Foto’s worden rijkelijk bij de artikelen geplaatst. Ook een column ontbreekt niet. Kortom voor elk lid wat wils. Het is en blijft een magazine door en voor leden. Bekijk hieronder online een MX-5 Magazine.

Mazda MX-5 Club Magazine 120 public

Hieronder staan de data voor de kopijsluiting voor de aankomende MX-5 Magazines weergegeven. U kunt uw artikelen, verhalen, verslagen en foto’s voor het MX-5 Magazine opsturen naar redactie@mx5club.nl.

SeizoenVerschijningsdatumKopijsluiting
Voorjaareind maart15 februari
Zomereind juni15 mei
Najaareind september15 augustus
Wintervoor de kerst1 november

Website

De website en andere ICT-omgevingen zoals Teams, Sharepoint, Mollie, Mailchimp en diverse social media worden bijgehouden door Peter Mooren (mailmaster en webmaster), Bauke Wolters (forum-moderator), Rianne Maat (Social Media-marketeer) en Jeroen Feelders (admin en ontwikkeling).

Er staat momenteel twee vacatures open voor een Web Analytics specialist met kennis van Google Analytics 4 en voor een Webredacteur. Wil je de club helpen met je kennis, kijk dan op de Vacature-pagina.

De website wordt opgebouwd vanuit een zgn. Content Management Systeem waarbij elke commissie verantwoordelijk is voor zijn eigen pagina's. Het sitebeheer wordt door de websitecommissie gedaan en het software- en serverbeheer is uitbesteed aan Bo Creative Agency.

Social media

Mazda MX-5 Club Nederland is actief op Facebook, Instagram en YouTube.

Social Media | Mazda MX-5 Club Nederland

Volg onze club op:

Instagram: www.instagram.com/mx5clubnl
YouTube: www.youtube.com/mx5clubnl
Facebook: www.facebook.com/MazdaMX5ClubNL


 
Button