2007
21
sep
Dwarserdoorheen
- | | x

Op zaterdagmorgen vertrekken we met redelijk weer uit Zandvoort. Henk heeft de route van zaterdag uitgezet, hij laat ons langs grote villa’s rijden en we komen verschillende dure auto’s tegen. Ferrari’s, Bugati’s Porsches en meer van die hele dure auto’s, ze zijn mooi maar niet zo mooi als mijn eigen Mx-5je. Die gaat veel makkelijker over de smalle weggetjes en de hoge drempels. Het aller belangrijkste is, van de Mx-5 kan de kap open en de zon schijnt ondertussen lekker op ons gezicht. Het is een mooie route langs veel water en met smalle weggetjes.

Bij Schoonhoven gaan we de pont over, leuk hoor al die Mx5jes maar we passen er niet allemaal tegelijk op dus even wachten op de volgende pont. Zo langzamerhand gaan we richting het hotel, ook hier is gezelligheid troef. De pelpinda’s zijn er weer en de gesprekken/praatjes komen weer boven tafel. ‘s Avonds een Italiaans buffet en daarna nog gezellig in de bar wat drinken. Henk heeft al wat foto’s op de laptop gezet die we kunnen bekijken.

De volgende ochtend schijnt de zon volop en krijgen we de route van Rudi, deze gaat meer door de bossen. Ook hier moeten we met het pontje. Met z’n 4-en kan je er op en hangt hij behoorlijk scheef maar iedereen haalt de overkant. We rijden zo langzamerhand richting het oosten, een heel mooie omgeving. Heel anders dan zaterdag maar ook heel mooi. Nederland is dan misschien niet zo groot maar heeft wel een grote verscheidenheid aan natuur.

Jullie hebben dat aan ons laten zien en we hebben er van genoten. Aan het eind nog gezellig wat gedronken met een borrel hapje en dan zit het weekend er weer op.

Het was weer “toppie” heren.Reageer hier op het evenement:

 
Button