2013
23
nov
Gezellig drukke Technische Dag in Breda
- | Jeroen Feelders | x

Eind november was er nog niet veel te merken van de aankomende winter. Buiten was het nog niet al te koud, binnen in de werkplaats van Mazda Rotel in Breda behaaglijk warm. Het einde van evenementenseizoen 2013 was aanstaande dus hoogste tijd voor een ouderwets gezellige Technische Dag.

Een Technische Dag met veel Technische Commissieleden. Naast de afzwaaiende TC-leden (René Aarntzen en Jan Gerits enorm bedankt!) waren er ook twee nieuwe: Wim van den Berg en Wim de Ruiter. Naast deze twee is ook Arvid Egbertzen recent nieuw in de TC toegetreden. Een grote opkomst en dat was maar goed ook want ook het aantal aanmeldingen voor deze dag was hoog: 49 aanmeldingen voor 63 personen. De agenda was dan ook goed gevuld: van taxaties tot uitdeuken zonder spuiten en van Stop-n-Go’s (kleine reparaties en technische problemen) tot ‘uw auto van onderen’. En natuurlijk konden alle technische vragen aan de TC worden voorgelegd. Het thema van vandaag was echter APK en een aantal leden namen van de mogelijkheid gebruik om hun auto aan een APK-voorkeuring te onderwerpen (in weekenden kan helaas niet worden afgemeld bij de RDW) en de APK-keurmeesters het hemd van het lijf te vragen.

Het drukst was het bij ‘uw auto van onderen’ en uitdeuken zonder spuiten. Bij laatstgenoemde was het zelfs zo druk en waren er zo veel putjes en deukjes te behandelen dat lang niet iedereen aan de beurt kon komen. Excuses voor de leden die hierop geduldig gewacht hebben.

Natuurlijk mocht de technische presentatie van onze voorzitter Herman Brouwer op deze dag niet ontbreken. Zijn verhaal ging over de APK en de achtergronden daarvan. Zeer verhelderend! Ook aan de interne mens werd gedacht en rond 13u werd een heerlijke lunch geserveerd.

Rond 16:00u werden de laatste deukjes verwijderd en waren de alle leden zo’n beetje wel vertrokken zodat de Technische Commissie de medewerkers van Mazda dealer en vakgarage Rotel middels een natje hartelijk konden bedanken voor hun medewerking aan deze geslaagde gezellige Technische Dag!

(foto's: Alfons Jannink)Reageer hier op het evenement:
Titel | M<div class=