2007
13
okt
Grensoverschrijdend Utrecht
- | | x

Na de nodige weken van voorbereiding is het dan eindelijk zover: 14 oktober Grensoverschrijdend Utrecht. De weersvoorspellingen waren de hele week al goed, maar zondag hebben de weergoden zich aan hun woord gehouden! Het weer was niet alleen goed, het was zelfs fantastisch. Hiermee begint de rit al aan een meer dan geslaagde dag.

Tussen 10.00 en 11.30 uur melden zich de deelnemers bij ULTC Iduna, de tennisvereniging van Eugène. Net als vorig jaar neemt Harry, de groundsman, zijn taken zeer serieus en worden "vreemde auto’s” geweerd om tussen de netjes opgestelde MX-5’en te parkeren. Iedereen gaat na de heerlijke koffie met op stap en al snel is het genieten van prachtig natuurschoon waar we dit jaar weer doorheen rijden. Er wordt onderweg zelfs een echte BBQ uit de kofferbak getoverd waarna er heerlijk gegeten en gedronken wordt aan de kant van de oever van de Vecht.

De uitnodiging is uitgekomen: afwisselend landschap van veenplassen en heidevelden tot zand- en bosgebieden waar ook weer diverse vragen over gesteld werden. Na afloop was het goed toeven in de zon op het terras van UTLC Iduna, de 65-jarige. Onder het genot van een drankje ingeschonken door Gerrit & Nico met daarbij een lekkere borrelhap verzorgd door Leida, die geen tijd had om in haar BMW Z3 mee te rijden, nam Marjan het uitdelen van de lekkere happen voor haar rekening. Twee equipes verkozen de MX-5 boven het terras, om lekker te keuvelen. Er werd nog lang nagepraat over de vele "achterstandswijken” van het Gooi waar de organisatie iedereen doorheen liet rijden.

Tot volgend jaar! Benieuwd waar we dan weer terechtkomen.

Gerda van Ewijk & Feiko KloostermanReageer hier op het evenement:

 
Button