2015
25
apr
Ladiesday 2015
- | Yvonne Bergshoeff / Paul de Looze | x
Zaterdag, 25 april 2015 werd er een ladiesday georganiseerd door Joke en Monique.
 
 
Wij gingen vroeg op pad om deel te nemen aan deze rit. Het weer zat niet mee, het was grauw en regenachtig. Jammer, maar we lieten ons niet uit de weg slaan, immers na regen komt zonneschijn. We werden door de dames hartelijk ontvangen bij Autobedrijf Weijers in Teuge. De koffie en een etagère met soesjes en tompoesjes stonden klaar. Voor deze dag hadden zich 50 equipes aangemeld.  Daarna zijn wij onze rit gestart, helaas met gesloten kap, reden door een prachtig landschap en moesten de rivier de IJsel oversteken. De pont van Olsterveer vaart tussen Welsum en Olst.
Nadat we de overkant bereikt hadden, vervolgden we onze weg verder en we stopten in Fortmond, bekend vanwege de Steenfabriek. Beklommen daar de uitkijktoren met een prachtig uitzicht over het natuurgebied Duursche Waarden in een bocht van de IJsel tussen Deventer en Zwolle. Ook zagen we een ooievaar op haar nest. Dit is toch geweldig.
Aan het begin van de rit was ons verteld dat we keuzes moesten maken en maakten dus een fotostop bij Kasteel Het Nijenhuis en reden door naar Hattum. Reden over mooie bruggetjes.

Aangekomen in Hattum hebben we even een pauze gemaakt en een wandeling door de Hanzestad aan de IJsel. Mooie foto’s op de gevoelige plaat vastgelegd.

We moesten opschieten, want de tijd begon te dringen. Er was zoveel moois te zien onderweg, eigenlijk kwamen we tijd tekort. Het shoppen lieten wij voor gezien, want aan het einde van de rit stond voor ons een geweldige High Tea klaar in Brasserie The Hangar in Teuge.

Kortom Joke en Monique, namens alle dames bedankt voor de organisatie van deze geweldige Ladiesday.
Yvonne Bergshoeff

Onderstaande compilatie is tevens door Paul de Looze gemaakt. Frida en Diny hadden de Ladiesday gereden met 43 andere equipes van de Mazda MX5 Club Nederland. Een mooie tocht met bezichtiging van kasteel Nijenhuis en shoppen in een outletstore. De afsluiting was een High Tea. Omdat Frida niet zo van het zoet is heb ik mijn Ladies ontvangen met een sateetje en andere Indische hapjes.
 


Reageer hier op het evenement:

 
Button