2009
16
mei
Ladiesday
- | | x

Ik heb  echt  een leuke dag  gehad. Het begin was al leuk met die vrolijke mensen die bij het autobedrijf werkten.  Ik vond de wegen echt prachtig. normaal hou ik echt niet van dijken die vind ik altijd maar saai, maar nu had je uitzicht over water en prachtige boerderijen. Het was een leuke en mooie rit en ik heb echt genoten. En weet je ik was ook nog de jongste van allemaal daarna was er nog een iets ouder meisje.

Ik verheug me nu alweer op de volgende ritten zoals de Ladies Day van volgend jaar en de komende ritten van dit jaar waar ik ook weer mee mag.

Saskia


We hebben genoten van de Ladies Day rondom de Lopikerwaard! Samen met mijn dochter deed ik dit keer mee en wat een goede co-piloot was ze! Bijna foutloos navigeerde ze mij door de kleine straatjes en langs prachtige boerderijen. We genoten van de aanblik van vele mx-5jes op het veer en wat was het grappig dat de schipper broodnuchter vroeg of het hier om een "vrouwenclubje” ging. We hebben maar even uitgelegd dat de mannen dit keer hun bolide moesten afstaan aan moeder de vrouw en daarna was het weer snel verder door het prachtige Schoonhoven.

Door de prima voorleeskwaliteiten van dochterlief Saskia hadden we al snel de geweldige lunchlocatie gevonden waar het goed toeven was. Een verse kop thee en de keuze uit een wit of bruin pistoletje gezond maakte dat we er weer vlot tegenaan konden. Zelfs aan de kids was gedacht want het pistoletje mocht worden ingeruild voor een bordje frites met wat lekkers, super hoor! Met een volle maag en het dak nog open ging het weer verder door de mooie landerijen. Helaas werd het toch wel snel wat frisser maar wat een slecht cabrio-bestuurder zou ik zijn zonder dat ik een lekker dekentje in de kofferbak had verstopt. Jasjes dicht en een dekentje over de kinderbeentjes maakte de reis comfortabel en we hielden het op die manier prima vol. Na een tijdje probeerde de zon zelfs weer door te komen wat voor ons reden genoeg was om een stop te maken voor een lekker ijsje in het dorp waarvan ik de naam nu even niet meer weet. Mazdaatje aan de kant en dan maar kiezen uit wel 100 soorten ijs (althans, zo leek het!).

Daarna was het eindpunt snel aangereden en konden we toch wel enigszins verkleumd plaatsnemen in de kroeg waar een portie bitterballen en wat te drinken ons ten deel viel. We hebben nog wat nagepraat met de ladies en de algemene indruk leek prima, iedereen was vol van de mooie omgeving en het heerlijk onbekommerd sturen zonder al te moeilijke routebeschrijving. Bij vertrek was het toch weer een kippenvelmoment toen er weer zovele Mazda’s op een rij stonden te glimmen en de reactie van een voorbijganger die het toch ook allemaal wel erg leuk vond doet dan ook weer goed.

Dorine RegoortReageer hier op het evenement:

 
Button