2008
11
okt
Rit over de Utrechtse Heuvelrug
- | | x

En weer hadden Eugène en Michel het voor elkaar.  Een mooie herfstdag in oktober. Weliswaar niet de uitbundige zonneschijn van vorig jaar, maar een fraaie, rustige dag en later op de middag brak toch de zon weer door.

De heren hadden een voortreffelijke rit uitgezet over de Utrechtse Heuvelrug. Het is knap dat je in zo’n druk bevolkt gebied vol met snelwegen, een landelijke rit kunt uitzetten, die bovendien bol staat van de verschillende landschappen. Bos, hei, stuifzanden, prachtige lanen met al dan niet eenvoudige optrekjes, het zat er allemaal in.

De start was als vanouds  bij tenniscomplex “Iduna”, de  ontvangst was weer prima, evenals de after-party. De mannen hadden gekozen voor aanrijden tussen 10.00 uur en 11.30 uur. Naar mijn mening een gouden greep, want door die ruime  tijd verloopt alles dan heel relaxed en je staat onderweg niet met twintig auto’s achter elkaar bij een voorrangskruising. Slechts bij start en finish zag je dat er tachtig auto’s meededen; onderweg was je alleen, of met een paar andere deelnemers. 

Geen bolletje-pijltje dit keer, maar een uitgeschreven tekst, verluchtigd met foto’s en beschrijvingen van bezienswaardigheden.

Erg verzorgd en het klopte allemaal exact. Eugène en Michel, bedankt en tot volgend jaar.

Leo en Greet Meppelder.Reageer hier op het evenement:

 
Button