2015
11
okt
Uitzettersrit 2015
- | Freddie Aman | x

Het toetje van seizoen 2015

De Dierendag Special van 4 oktober jl. was de laatste officiële rit op de agenda 2015 waaraan MX-5 leden konden deelnemen. Voor een select gezelschap echter was er nog een verrassing in de vorm van een uitnodiging gericht aan alle rituitzetters van 2014 en 2015.

Als blijk van dank voor het organiseren van een clubevenement werden zij uitgenodigd, door de voorzitter van de evenementencommissie, om zondag 11 oktober naar restaurant De Boerenschuur in Vierhouten af te reizen.

Hier werden de organisatoren figuurlijk in het zonnetje gezet onder het genot van koffie of thee met iets lekkers en aansluitend een goed verzorgde boerenlunch.

Voorzitter Rob Potman en commissielid Yvonne Somers hadden voor de middag een prachtige rit uitgezet van zo’n 100 km. De route leidde met een grote boog om Apeldoorn en merendeels door de met herfsttinten gekleurde bossen van de Veluwe. Daar waar wij ’s morgens figuurlijk in het zonnetje werden gezet en werden verrast met een paar leuke MX-5 goodies, werden wij ’s middags letterlijk in het zonnetje gezet. Het was namelijk een zonovergoten dag, waardoor er met volle teugen ‘dakloos’ genoten kon worden van de afwisselende omgeving en de vele prachtige bochtige wegen.

Voor mij voelde deze dag dan ook met recht als het toetje van het seizoen! Ik vond het een geweldige geste richting de ritorganisatoren en wil Rob en Yvonne in het bijzonder bedanken voor deze leuke en verrassende dag.

 

Freddie AmanReageer hier op het evenement:

 
Button