2016
6
mrt
Workshop rit uitzetten 2016
- | Conny en Paul Boomstra | x

Vanwege het afnemende aantal door onze leden georganiseerde binnenlandse ritten is er tijdens de Algemene Ledenvergadering een workshop gegeven om geïnteresseerde leden over hun drempelvrees heen te helpen. Yvonne Somers, Gerrie Oosterveld en Rob Potman hielden een gloedvol betoog, ondersteund met een uitstekende power point presentatie. Yvonne heeft de werkwijze voor het uitzetten van een rit belicht aan de hand van het draaiboek, Rob gaf inzicht in de werking van het declaratieformulier en Gerrie onthulde de geheimen van Bolletje-Pijltje, het meest gebruikte routebeschrijvingsysteem binnen de MX5 club.
Op onze clubwebsite staat onder Evenementen/rit organiseren een draaiboek. Met het PC programma Tyre (gratis te downloaden) en het ook op de clubwebsite aanwezige Excel werkblad met Bolletje-Pijltje figuren kan zo op een relatief eenvoudige wijze een leuke routebeschrijving gemaakt worden.
Tijdens de workshop is een hand-out uitgereikt als geheugensteun waarin verwijzingen naar bestaande routes. Belangstellenden, die de workshop niet hebben gevolgd, kunnen een exemplaar van de hand-out opvragen bij Rob.
Dus.... even een afspraak maken met de evenementencommissie, het begin- en eindpunt punt van de rit organiseren en dan is er weer een mooie rit klaar om veel rijplezier te geven aan de clubleden.
En u ontvangt natuurlijk eeuwige dankbaarheid voor de genomen moeite!Reageer hier op het evenement:

 
Button