2007
31
mrt
Zeelandrit
- | | x

Zaterdag 31 maart startte wij onze tocht vanuit Amstelveen richting Zeeland voor de eerste, en ook onze eerste, toertocht van de Mazda MX5 Club. Na een koffie en winkel stop in Vlissingen , kwamen we tegen de avond aan bij het Western Hotel in nieuwvliet-bad waar we welkom werden geheten door Harry. Na een lekkere maaltijd op het strand zochten we het mandje op.

De volgende morgen na het ontbijt kregen we nog een korte uitleg over het bolletje-pijltje lezen van de kaart en gingen we op weg voor onze eerste toertocht.

De route ging door een heel stuk Zeeland en al snel kwamen langs mooie vergezichten op de promenade en draaide we wat rondjes door de haven van Breskens. Daarna ging de rit door de "polder" van het Zeeuwse land langs dorpjes zoals Nummer Één en Biervliet. Hier en daar stopte we wat om de benen te strekken en de inwendige mens te voederen... De meeste stukjes reed je wel alleen en soms hing je weer achter wat andere mx-5jes of voerde je zelf een colonne aan... voer voor mooie fotomomenten.

Aangezien we zelf nog niet helemaal vertrouwd waren met het navigeren reden we hier en daar natuurlijk wel het verkeerde straatje in en moeste er met regelmaat gekeerd worden... Daardoor hadden we waarschijnlijk ook de ijscoman gemist. Na een lekkere late lunch met vele andere mx-5jes werd het hier en daar nog een hobbelig tochtje over de kasseien richting het hotel . Bij het hotel aangekomen belsloten we gelijk door te rijden richting huis om latere tijdnoot te voorkomen...

Al met al een hele leuke rit waarbij we de helft geeneens hebben meegekregen omdat we met onze snufferd in de kaart zaten.

Harry dank je wel voor de tocht !!

Onno & MirandaReageer hier op het evenement:

 
Button