2010
29
aug
Zomermeeting 2010
- | | x

We hebben er zin in, we weten dat de locatie prachtig is waar we naar toe gaan, dat we er heerlijk kunnen relaxen en lekker op het terras kunnen zitten om te genieten van de ondergaande zon. Dus laat maar komen de zomermeeting!

Zondag ochtend op tijd uit de veren het zou een mooie dag worden was ons beloofd volgens de weermannen(vrouwen) op radio en TV. Maar helaas dit gaat niet uitkomen.

Het is een beetje koud en zwaar bewolkt maar we gaan opgewekt naar de Mazda MX-5 club meeting. Want één ding is zeker, hoe koud of regenachtig het weer is   "als je op de ritlocatie komt waar ook in Nederland heb ik ervaren”   krijg je altijd een warm onthaal.
Wij ervaren het altijd als zeer bijzonder hoe je met zoveel warmte wordt onthaald door personen die je eigenlijk nauwelijks kent.

Bij aanmelding krijgen we een formulier voor de verkiezing mooiste Mazda 2010. Tijdens het rondlopen hoorde ik regelmatig "dit is echt wat voor vrouwen deze verkiezing, gewoon de mooiste kleur uitzoeken en we zijn eruit" toch? Appeltje –eitje.

Op naar de auto we gaan de rit rijden, er is een mooie toer uitgezet en we hebben zeker driekwart van de rit OPEN gereden. Wie had dat verwacht. Ik heb genoten van het mooie Brabantse land, van de Lakenvelders die we regelmatig in de weilanden zagen staan.
De kapelletjes waar ik toch telkens even moest stoppen om een kaarsje te branden voor de mensen die mij dierbaar zijn en niet meer op deze aarde vertoeven.

Bij Café Vingerhoeds de lunch gebruikt dit was heel aangenaam en gemoedelijk. Je komt toch echt op plekjes tijdens zo’n rit waarvan je het bestaan niet weet. Echt leuk.

Terug op de locatie wacht ons een heerlijke BBQ. Aan de organisatie ligt het niet alles wordt er uit de kast getrokken om het evenement te laten slagen. Ondertussen valt het met bakken uit de lucht en is de hemel troosteloos donker maar, binnen is het warm want we zijn weer bij elkaar en iedereen heeft een belangstellend woordje voor elkaar, over de rit, of je dat ook gezien hebt onderweg enz. enz. enz.