2010
17
mrt
’t Jan Scholten Team organiseert MX-5 verkoopmarkt voor particulieren
 17-03-2010 |  MX-5 nieuws | bo-webexperts | x |
Wil je graag zelf je MX-5 verkopen? De Almelose MX-5 Specialist ’t Jan Scholten Team heeft een leuke manier bedacht waarmee je je voordeel kunt doen: een specifieke MX-5 verkoopmarkt bestemd voor particulieren.’t Jan Scholten Team uit Almelo ruilt regelmatig MX-5jes in op een van de vele auto’s die uit de eigen voorraad worden verkocht. Maar er is een groep MX-5-rijders die daar niet voor kiest. Voor die groep mensen is de MX-5 verkoopmarkt voor particulieren een uitkomst.

Henry Scholten: "We hebben gesignaleerd dat een groot aantal particulieren er de voorkeur aan geeft om hun MX-5 zelf via het internet te koop aan te bieden. Om hun verkoopkansen te vergroten leek het ons een leuk idee om deze mensen uit te nodigen een dagje bij ons bedrijf te komen staan om hier hun MX-5 aan te prijzen.”

De verkoopmarkt wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maanden april, mei, juni en juli. Aanmelding kan door hier te klikken. Voor deelname aan het evenement wordt een bescheiden ‘eigen bijdrage’ gevraagd van 25 euro per dag. Dat is inclusief koffie en een lunchpakket. Wie dat op prijs stelt, kan door ‘t Jan Scholten Team tegen betaling een uitgebreid taxatierapport laten maken, waaruit blijkt in welke staat de aangeboden MX-5 verkeert.

Niet alleen voor verkopers biedt de verkoopmarkt voordelen, benadrukt Scholten. Ook potentiële kopers profiteren ervan. "Behalve de kans om op één plaats een groot aantal te koop staande
MX-5jes te kunnen bekijken, hebben ze dankzij het taxatierapport de mogelijkheid een duidelijk beeld te krijgen over de staat waarin de auto van hun dromen zich bevindt.”

Om de afhandeling van verkopen soepel te laten verlopen, kan het kenteken van MX-5jes die van eigenaar veranderen meteen worden overgeschreven. ’t Jan Scholten Team stelt ook een internetaansluiting ter beschikking, zodat kopers via telebankieren de betaling kunnen regelen. En prettig om te weten: een autoverzekering kan ter plekke worden geregeld, zodat de koper direct met zijn nieuwe aanwinst op pad kan.

’t Jan Scholten Team is al 42 jaar een betrouwbare partner voor levering en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Met hun MX-5-specialisatie is het bedrijf trendsetter op de Nederlandse markt. ’t Jan Scholten Team biedt zelf keuze uit zo’n 40 geselecteerde Mazda’s MX-5 in alle uitvoeringen en bouwjaren (met minimaal 12 maanden Bovag-garantie). Ook is er een uitgebreid assortiment MX-5-accessoires.

Voor meer informatie:
’t Jan Scholten Team, Henry Scholten
Burg. Raveslootsingel 4, Almelo
Telefoon: 0546-817095
Internet: www.jsteam.nl E-mail: h.scholten@jsteam.nl


Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button