2009
22
aug
3x Mazda MX-5 voor winnaars Q-music
 22-08-2009 |  ClubnieuwsAlgemeen nieuws | bo-webexperts | x |
Mazda Motor Nederland heeft op 22 augustus drie exemplaren van de Mazda MX-5 uitgereikt aan evenveel winnaars van het spel Rijbewijzenbingo, zoals dat afgelopen zomer werd gespeeld op de populaire radiozender Q-music. Naast een vertegenwoordiging van de importeur was er een aantal leden van de Mazda MX-5 Club Nederland met hun auto’s aanwezig om de uitreiking luister bij te zetten.

De feestelijke overhandiging van de auto’s vond plaats bij Mazda-dealer Van den Dool in Lisse, onderdeel van de Tinholt Automotive Groep. De drie prijswinnaars, Nadine uit Amersfoort, Annemarie uit Katwijk en Michael uit Langeraar, werden door de afvaardiging van de Mazda MX-5 Club Nederland met open armen verwelkomd. Penningmeester René van Schijndel bood de drie winnaars namens de club anderhalf jaar gratis lidmaatschap aan van de meest vooraanstaande MX-5 club van Nederland. Om het helemaal compleet te maken ontvingen de drie winnaars ook nog een jaar lang gratis autoverzekering van Mazda’s verzekeringspartner Unigarant.

Op zowel de website van Mazda, http://www.mazda.nl/buyingamazda/promotions/qmusic, als de website van Q-music, www.q-music.nl/page/blog/4419 (ook 4453 en 4485) zijn de belevenissen van de winnaars te zien op de momenten dat zij te horen krijgen dat ze een Mazda MX-5 hebben gewonnen.
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button