2013
11
nov
Bestel nu goedkoop een acculader
 11-11-2013 |  MX-5 nieuws | bo-webexperts | x | MX5 Fun Noord

Speciale aanbieding!

Gaat je MX5 in de winterstalling? Het is verstandig om de accu los te koppelen en aan de druppelaar te zetten zodat je de MX5 na zijn winterslaap zorgeloos kan starten.

Victron energy.nl heeft voor MX5 Fun Noord en alle andere MX-5 eigenaren een speciale aanbieding! Voor slechts € 35,-- (incl. BTW en verzendkosten) kan je in het bezit worden van de Blue Power acculader IP65 12v 4a.

Deze lader werd ontwikkeld voor het opladen van diverse 12 Volt loodzwavelzuur accu's. Men gebruikt deze accu's in tal van toepassingen zoals in auto's, motorfietsen en andere voertuigen. De lader is bestemd voor het opladen van accu's van de types NAT, GEL, AGM, enz., voor een capaciteit tussen 1.2 Ah en 120 Ah. Het speciale ontwerp van deze lader, die we "de oplaadstrategie in drie stappen" noemen, maakt het mogelijk accu's voor bijna de volledige 100% opnieuw op te laden. Dit ontwerp maakt het tevens mogelijk de accu's aan de lader aangesloten te laten wanneer men deze niet gebruikt. Zo wordt eventuele beschadiging door zelfontlading van de accu's voorkomen.

Laat deze kans niet liggen! Let op: deze aanbieding geldt alleen als er minimaal 10 bestellingen komen!

Kijk voor meer informatie en bestellen op de pagina van MX5 Fun Noord.
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button