2011
28
mei
Forum geupdate
 28-05-2011 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x |

Zoals in dit nieuwsbericht al aangekondigd is recent het forum geupdate. De wijzigingen en updates van het forum kwamen voort uit de resultaten van de LedenenquĂȘte 2010 en daardoor vrijgemaakt budget voor softwareontwikkelingen. De websitecommissie heeft de softwareontwikkelaar van de website daarom opdracht gegeven een aantal wijzigingen te maken en functionaliteit toe te voegen. Na enkele weken programmeren en testen is de software voor de clubsite geupdate.

Veel wijzigingen betreffen onderhuidse bugfixes en toegevoegde functionaliteit achter de schermen. Zo worden de geplaatste onderwerpen nu eindelijk in de goede volgorde weergegeven. Er is nu ook ondersteuning voor een forum-moderator; iemand die geen editor-rechten heeft voor de rest van de site maar wel op het forum berichten kan verplaatsen, samenvoegen en verwijderen. Hij kan vanaf nu ook zgn. sticky-topics plaatsen: onderwerpen met een andere kleur die altijd bovenaan de berichtenlijst blijven staan.

Voor de leden is extra functionaliteit toegevoegd door middel van een eigen profiel-popup. Als je op je naam in het forum klikt wordt (enkel voor leden) een popup geopend waarin extra persoonsgegevens kunnen worden weergegeven. Elk lid kan zelf kiezen welke gegevens hij/zij wil delen. Dit kan je instellen via de link ' Gebruikersvoorkeur' die bovenaan de Forum-pagina staat. Je kan zelf aanvinken welke gegevens je wil delen. Door deze toevoeging kunnen leden buiten de site om contact met elkaar zoeken en informatie uitwisselen. Zijn bepaalde gegevens onjuist dan kan je die altijd wijzigen op http://mijn.mx5club.nl.

Een andere Gebruikersvoorkeur die iedereen zelf kan instellen is om automatisch via email op de hoogte gebracht te worden als iemand anders reageert in een onderwerp waar je zelf ook in gereageerd hebt. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken op het forum.

We wensen iedereen veel plezier op het 'nieuwe' forum.

De websitecommissie
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button