2014
20
sep
Hartgerink en Klomp viert 35 jaar Mazda
 20-09-2014 |  Algemeen nieuws | bo-webexperts | x | Hartgerink Klomp

Een heus draaiboek komt op tafel, wanneer wij met René Klomp van Hartgerink en Klomp spreken over de snel naderende festiviteiten rond hun 35-jarig dealerschap van het automerk Mazda.

"Het zijn inderdaad drukke tijden”, opent de enthousiaste ondernemer. "In de afgelopen periode hebben wij al de nodige evenementen gehad met het Boarding Toernooi op het Van Stamplein en natuurlijk Meerlive. Het blijft goed en dus ook leuk om te zien hoe ondernemers uit deze regio dergelijke initiatieven ondersteunen en het daarmee mogelijk maken om bewoners van Haarlemmermeer een fantastische muziekvierdaagse aan te bieden. Wij zijn er als sponsor al lange tijd bij betrokken en genieten iedere keer weer van de gezelligheid en optredens. Ook dit jaar hebben wij ons steentje bijgedragen en zijn meerdere dagen geweest. Je spreekt er klanten en ondernemers in een ongedwongen sfeer. Je doet er niet direct zaken, maar je hoort wel wat iemand doet en kijkt later of je toch zaken met elkaar kunt doen.”

Verbinder

Daar ligt ook de kracht van René Klomp. Hij is een verbinder en zoekt altijd eerst naar locale ondernemers om te kijken of zij hem kunnen helpen met de vragen die hij heeft. Aan de andere kant hoopt hij uiteraard op omgekeerde reactie bij die ondernemers. Om die reden is de pay off van het bedrijf al langer ‘Partner in mobiliteit’. Om nog eens aan te geven dat Hartgerink en Klomp voor veel meer staat dat het Mazda-dealerschap. "Je ziet de automarkt veranderen en moet daarin mee. Mensen en bedrijven hebben andere vervoersbehoeften en wij proberen daar met ons bedrijf passend op in te spelen. Uiteraard met Mazda, maar ook nog steeds met Daihatsu, Fiat Professional bedrijfswagens (het Hoofddorpse bedrijf is sales- en servicepartner van Truckland –red.), algemeen onderhoud en reparatie van alle merken via onze aansluiting bij de Vakgarage. Een grote diversiteit dus die wij, waar nodig, ook kunnen invullen met ons zusterbedrijf Autobedrijf Klomp aan de Wijkermeerstraat”, vervolgt René Klomp.

Non stop 35 uur open

Het familiebedrijf, dat inmiddels 88 jaar bestaat, voert al 35 jaar het merk Mazda. "Aanvankelijk in Nieuw-Vennep, later aan de Wijkermeerstraat en sinds 18 jaar hier aan de Opaallaan 22-26. Mensen die ons een beetje kennen, weten dat wij een dergelijk feestelijk feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 10 oktober om 7 uur ’s morgens beginnen wij een 35 uur durende happening voor iedereen. Mazda-rijders en Hartgerink en Klomp relaties, maar ook iedereen die een auto of fiets heeft en langs wil komen. Wij zijn met het bedrijf 35 uur non stop geopend en organiseren tijdens die periode allerlei leuke dingen. Uiteraard doen wij dat weer samen met locale ondernemers. Een paar voorbeelden: ’s morgen beginnen wij met een ontbijt, ochtendgymnastiek, gevolgd door een gratis APK voor iedereen, showroomacties, muziek, spel, show en ga zo maar door. ’s Nachts geven wij grote kortingen op auto’s en onderhoud, er komt een bioscoop, een check voor de auto en zijn berijder, bandenacties en nog veel meer. Teveel om op te noemen eigenlijk. Vandaar dat delen van ons draaiboek nu al op onze website staan, omdat mensen zich voor bepaalde onderdelen van te voren aan kunnen melden”, besluit René Klomp. Die website is www.h-klomp.nl.

Technische Dag

Op zaterdag 15 november zal de Mazda MX-5 Club Nederland bij Hartgerink en Klomp te gast zijn voor de jaarlijkse Technische Dag. Het wordt een vol programma dus hou de agenda in de gaten.
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button