2009
29
mei
Maastrichtse dealer 40 jaar trouw aan Mazda
 29-05-2009 |  Algemeen nieuws | bo-webexperts | x |

Radrema Auto’s BV in Maastricht heeft een speciale Award in ontvangst mogen nemen ter gelegenheid van het feit dat het bedrijf 40 jaar dealer is van Mazda. Met deze Award symboliseert Mazda haar dankbaarheid voor de loyaliteit van het team van Radrema gedurende deze vier decennia.

De speciale Mazda-Award werd uitgereikt door Frank Joosten, manager dealer development van importeur Mazda Motor Nederland in Waddinxveen, aan R.W.J. Jennissen, directeur en eigenaar van Radrema Auto’s. De Mazda-dealer ontving de onderscheiding ook vanwege zijn uitstekende bedrijfsprestaties en de inzet voor zijn klanten, wat leidt tot een indrukwekkende klanttevredenheid en een hoogstaande algehele kwaliteit van het dealerbedrijf.

Roy Jennissen toonde zich bijzonder ingenomen met de waardering van Mazda. "In de afgelopen 40 jaar is er tussen ons bedrijf en Mazda een nauwe band ontstaan. Wij zijn ons er constant van bewust dat wij met Mazda een zeer sterk merk en kwalitatief uitstekende auto’s in huis hebben. Met al onze medewerkers zijn wij er zeer trots op Mazda al 40 jaar in Maastricht en omgeving te vertegenwoordigen”. Het bedrijf, dat vader Jennissen begon als tank- en servicestation, verhuisde in 1969 naar het centrum van Maastricht en verwierf in datzelfde jaar het Mazda-dealerschap. In 1977 betrok men de huidige locatie, waarna in 2000 Roy Jennissen het bedrijf van zijn vader overnam.

Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button