2010
16
jan
MX 5-dag bij Mazda Utrecht
 16-01-2010 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x |
De Technische Commissie ontving onderstaand persbericht n.a.v. Technische Dag 2009:

MX 5-dag bij Mazda Utrecht

Het was een komen en gaan van Mazda MX-5-fans bij Mazda Utrecht in Leidsche Rijn. Zaterdag 12 december vond de traditionele jaarlijkse technische dag van de Mazda MX-5 Club plaats in het pand van de Mazda- en Forddealer behorend tot de Schakel Autogroep. In totaal werd de technische clubdag door ongeveer 150 MX 5-fans bezocht.

Het Mazda-evenement wordt ieder jaar gehouden. Het is voor MX 5-liefhebbers een uitstekend tijdstip om ervaringen, tips en kennis uit te wisselen. Daarnaast vonden er in de ruime werkplaats aan de Landzigt allerlei Mazda-gerelateerde activiteiten plaats, zoals taxatie, gehele check van de auto en ruitreparatie.

Goede plek
Directeur Alex Schakel bood graag plaats aan de Mazda MX 5-dag. Het Mazda-dealerschap is relatief jong in het pand aan de Landzigt (waar ook Ford Utrecht is gevestigd), maar het merk maakt al lange tijd deel uit van de Schakel Autogroep. De groep nam Mazda Van Dijk over en zette die aan de Utrechtse Autoboulevard voort onder de naam Autorijn.

"Wij vinden het leuk én belangrijk om deze club een goede plek te bieden. Mazda is een goed merk, de MX 5 een bijzonder model met veel enthousiaste fans. Mazda Utrecht heeft veel kennis en faciliteiten, we stellen die graag beschikbaar om MX 5-rijders veilig en met plezier op de weg te houden.”

De MX 5 mag zich verheugen in brede belangstelling uit heel Nederland. De club heeft ongeveer zeshonderd leden, het type is populair vanwege de sportieve uitstraling en de degelijkheid.  Daarnaast zijn er van de relatief jonge klassieker – voor het eerst gebouwd in 1989 – veel goede exemplaren te koop.

Mazda Utrecht Leidsche Rijn
Landzigt 12
De Meern - Utrecht
(030) 291 11 44

Mazda Utrecht Autoboulevard
Hud