2015
27
aug
MX-5 Magazine 91 komt er aan
 27-08-2015 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland

Dit jaar mogen we vieren dat ons MX-5je vijfentwintig jaar op de Nederlandse markt is. Wereldwijd zijn er in die tijd bijna een miljoen verkocht in vier verschillende types. De NA, NB, NC en nu dan de ND. In Magazine 91 wordt uitgebreid aandacht besteed aan dit succes. Er is nostalgisch materiaal en rijders van het eerste uur komen aan het woord.

Voor de liefhebbers is er aandacht voor de racerij en er wordt verslag gedaan over vele evenementen die er in de afgelopen periode zijn geweest. En er zijn artikelen zowel technisch van aard, als human interest. Zoals bijvoorbeeld over een boek dat iemand ooit gekocht heeft en waaraan hij zeer gehecht is of over een  NA die helemaal is opgeknapt.  Voor de merken liefhebber is er een artikel over de verschillende MXen die Mazda door de jaren heen in ontwikkeling heeft gehad. Belangwekkend materiaal voor wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van de auto en haar ontwikkelingen. En buiten dat natuurlijk het gebruikelijke nieuws over het reilen en zeilen van onze club.

De redactie wenst de lezer veel leesplezier. En nogmaals: het Magazine is niet alleen vóór ons clubleden, maar bovenal van ons. Heeft u een interessant onderwerp uw redacteur houdt zich aanbevolen voor kopij. Tenslotte nog vele mooie herfstritten toegewenst voordat ons trouwe vierwielertje in de winterslaap gaat.

Ian Ouwendijk
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button