2008
22
okt
Nederlandse Mazda dealers in de prijzen
 22-10-2008 |  Algemeen nieuws | bo-webexperts | x |

Twee Nederlandse Mazda-dealers hebben van de Europese Mazda-organisatie een Presidents Award ontvangen. De prijswinnaars werden deze week tijdens een gala in het Kroatische Dubrovnik in het zonnetje gezet.

De hoogste onderscheiding op het gebied van klanttevredenheid en verkoopresultaten binnen de Mazda-organisatie ging naar autobedrijf D.H. Winkelhorst uit Winterswijk en Hartgerink & Klomp uit Hoofddorp. Deze dealers kregen de prijs voor hun prestaties in 2007. In totaal 47 dealers uit 23 Europese landen kregen de award, het hoogste aantal sinds de invoering in 2005.

"De Presidents Awards zijn in het leven geroepen om onze erkentelijkheid te tonen aan de topdealers in elk land”, aldus Jørgen Olesen, vice president voor customer service en logistiek bij Mazda Motor Europe. "Klanttevredenheid is één van de belangrijkste pijlers waarop we ons merk verder willen uitbouwen. Sinds onze start met de Presidents Awards in 2005 is het aantal dealers dat zo’n award in de wacht sleepte elk jaar gegroeid. Dat betekent dat onze inzet naar meer klanttevredenheid zijn vruchten begint af te werpen.”
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button