2018
24
mei
Nieuw Privacybeleid
 24-05-2018 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland

Middels dit bericht wil het bestuur van de Mazda MX-5 Club Nederland de leden informeren over het nieuwe Privacybeleid dat de afgelopen maanden is ontwikkeld. Dit naar aanleiding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming waarop per 25 mei 2018 gehandhaafd zal worden. Doel van de AVG is met name een nog betere bescherming van persoonsgegevens te verzekeren en het vrije verkeer van persoonsgegevens binnen de Europese Unie te waarborgen.

Het bestuur heeft de afgelopen maanden de binnen de vereniging gebruikte persoonsgegevens en de veiligheid daarvan geanalyseerd. Volgens een aantal AVG-richtlijnen is een Privacybeleid opgesteld en zijn voorwaarden, procedures en overeenkomsten opgesteld of aangepast. Deze procedures en overeenkomsten zullen in de komende periode worden doorgevoerd binnen de commissies en derden welke in opdracht van de vereniging persoonsgegevens verwerken.

Het Privacybeleid is online te vinden op de speciale Privacy-pagina op de clubsite. Ook de aangepaste Evenementenvoorwaarden zijn hier te vinden. Bij vragen kunt u contact opnemen met de AVG-deskundige binnen het bestuur via privacy@mx5club.nl.

Het bestuur van de Mazda MX-5 Club Nederland
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button