2012
31
jul
Nieuwe software-update voor de clubsite
 31-07-2012 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland
De clubsite is zojuist geupdate naar versie 2012 v1.7. Met de nieuwe softwareversie vanochtend uitgekomen was het nog maar weinig werk om deze geschikt te maken voor de site. Op de beta-site draaide al een vrijwel complete versie en na een paar laatste programmeer-klusjes en aanpassingen kon ik zojuist snel de update uitvoeren.
 
Nieuw in deze versie is een volledige technische ondersteuning voor de nieuwe cookie-wetgeving (helaas wel een nieuwe software-implementatie dan die uit de beta-versies die al op de site draaide), een bijgewerkte editor voor auteurs/admins, nieuwsbrief-uitbreidingen waarvan op de clubsite al gebruik werd gemaakt en verder een groot aantal kleinere uitbreidingen en bugfixes om de veiligheid te vergroten.
 
Los van deze software-update is op de accountpagina (http://mijn.mx5club.nl) bij de 'Wachtwoord wijzigen'-dialoog de mogelijkheid toegevoegd om een veilig wachtwoord te laten berekenen. Handig voor als je zelf geen inspiratie hebt.
 
Tussen het beta-testen de afgelopen tijd was er ook nog tijd om de systeembestanden een beetje te tweaken zodat de URL altijd uniform blijft, ongeacht hoe je die intypt in je browser-adresbalk. Hoofdletters of niet en met of zonder www; het adres wordt automatisch aangepast. MX5club.nl wordt dus automatisch www.mx5club.nl.
 
Jeroen Feelders
Coördinator WebsitecommissieReageer op dit nieuwsbericht:

 
Button