2012
7
feb
Nooit meer de weg kwijt met de Mazda MX-5 Kyudo
 07-02-2012 |  MX-5 nieuws | bo-webexperts | x | Autoweek
We kunnen er niet onderuit: de MX-5 is simpelweg één van de beste open sportwagentjes aller tijden. Heb je er nog geen? Dan is er nu een actiemodel mét navigatiesysteem.
 
De laatste tijd is het een beetje stil geworden rond Mazda’s succesvolle Roadster. Daarom presenteert het merk de Kyudo, een speciale uitvoering die voorzien is van een geïntegreerd navigatiesysteem (met TomTom-software) – een primeur onder de MX-5’en. Het interieur is duidelijk op luxe gericht in deze editie: verder is er leren bekleding in de kleur Havana Brown, zijn de stoelen verwarmd en beschik je over automatische airco.

Ook de buitenkant is mooi versierd, met chromen afwerking bij de koplampen, de mistlampen en de grille. Je hebt de keuze uit vier verschillende lakkleuren, waaronder het speciaal voor de Kyudo gemaakte Radiant Ebony. Om het feest compleet te maken staat de auto op speciale 17-inch lichtmetalen wielen, uitgevoerd in de kleur Bright Gunmetal. Onder de kap snort de bekende 1,8-liter viercilinder met 126 pk, gekoppeld aan een handgeschakelde vijfbak. Er zijn maximaal 75 exemplaren van de Kyudo in Nederland, die elk weggaan voor € 29.990.

MX-5_Kyudo_feb12_nl_pdf.pdf
(0)



Reageer op dit nieuwsbericht:

Button