2017
18
mrt
Storing bij ritaanmeldingen over
 18-03-2017 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland

Oops, something's broken. Sinds vrijdagmiddag 17 maart worden aanmeldingen voor ritten niet meer correct verwerkt op de site. Betalingen worden wel succesvol afgerond en het lid ziet een scherm dat zijn inschrijving succesvol is geweest. De website verwerkt de inschrijving echter niet verder. De aanmelding komt in het systeem niet automatisch op afgerond te staan en bevestigingsmailtjes naar lid, rittenadministratie en rituitzetter worden niet verzonden. Dit is niet naar aanleiding van werkzaamheden of onderhoud ontstaan dus ik tast nog in het duister.

Update 14:29u: De website lijkt geen storingen te hebben gehad en de bestanden zijn allemaal ongewijzigd. Herstarten van de site bracht geen oplossing en ook een test-bestelling vanaf een schaduw-site was niet-succesvol. De verdenkingen wijzen nu naar een wijziging in het betaal-verificatiesysteem van onze payment-provider Mollie. To be continued... 

Update maandag 20 maart: De functionaliteit is zojuist automagisch weer hersteld en de aanmeldingsnotificaties druppelen weer binnen.

Jeroen Feelders
Coördinator Websitecommissie
Mazda MX-5 Club Nederland
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button