2013
11
feb
Update: McAfee Net Guard blokkeert mx5club.nl
 11-02-2013 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland
Via verschillende kanalen heeft de Websitecommissie vernomen dat leden die gebruik maken van McAfee firewall problemen hebben met het bereiken van de site. In een onderdeel van de firewall genaamd Net Guard is het IP-adres van de clubsite geblokkeerd. De Websitecommissie verzekert de leden dat er op de website geen schadelijke programmatuur draait of dat hun privacy in gevaar is. We hebben dit probleem gemeld bij McAfee. De site is daarop onderzocht:

This link is safe. We tested it and didn't find any significant security issues.
http://www.siteadvisor.com/sites/mx5club.nl

The IP 5.9.237.100 will be updated. The control list with this change will be available for download from our public download servers in a few hours.

Thank you,
McAfee GTI Customer Response Team - North America
 
Ons IP-adres zal dus binnen een paar uur niet meer als schadelijk worden geclassificeerd binnen McAfee Net Guard. Wellicht is het nodig om uw antivirus definitie-bestanden handmatig te updaten vanuit de McAfee gebruikersinterface. 
 
In de tussentijd kunnen leden die deze software gebruiken zelf het geblokkeerde IP-adres (5.9.237.100) weer toegang geven vanuit de instellingen van McAfee firewall, onderdeel Net Guard (zie hieronder). De problemen moeten daarmee opgelost zijn.
 
De websitecommissie
 
 Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button