2014
7
sep
Verslag bezoek MX-5 Fan Event Barcelona
 07-09-2014 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland

Bezoek van het bestuur van de Mazda MX-5 Club Nederland aan het "Nieuwe Mazda MX-5 Fan Event" op 6 en 7 september 2014 in Barcelona

Op uitnodiging van Mazda Motors Nederland hebben de zes bestuursleden van de Mazda MX-5 Club Nederland bovengenoemd event bezocht. Tevens waren er twee bestuursleden van de MX-5 Owners Club Nederland, de voorzitter van de MX-5 Club Noord en twee deelnemers die via een Facebookactie geselecteerd waren aanwezig. Daarnaast gingen op eigen gelegenheid Yve en Hans Tholen mee, terwijl er in Barcelona nog enkele MX-5 owners opdoken.

De heenreis

Het was al met al een vol programma. Om 9.20 uur verzamelden we op Schiphol, om 10.00 uur vertrok het vliegtuig van Vueling richting Barcelona. We kwamen daar om 12.15 uur aan en werden met de shuttle naar het Renaissance Barcelona Fira Hotel gebracht. Hier konden we alvast onze spullen op de kamer zetten. Het weer was perfect, 25-27 graden.

Het programma

Hierna volgde een ontvangst met een hapje en drankje op hoteldak, naast het zwembad, op de 26e verdieping. Om 15.00 uur werden we opgehaald met drie dubbeldekkers voor een Sightseeing Fan Tour door Barcelona.

Om 16.00 uur kwamen we aan bij Mazda Space. Het programma daar omvatte de spectaculaire onthulling van de vierde generatie MX-5. Ook hier weer een hapje en drankje en diverse activiteiten, onder meer fotoshoots van alle landendeelnemers bij de ND. Rond 19.00 werden we weer bij de bussen verwacht en volgde een tweede Sightseeing Fan Tour. Deze eindigde om 20.00 uur bij Opium Barcelona, een bar-restaurant aan het strand van de Middellandse zee. Hier stond een geweldig goed verzorgd buffet met het nodige aan entertainment voor ons klaar en omstreeks 23.30 uur werden we met de shuttle bus weer bij het hotel afgezet. Uiteraard volgden voor een aantal nog een afsluitend drankje rondom het zwembad o