2015
6
dec
Vooruitblik MX-5 Magazine 92
 06-12-2015 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland

Het jaar loopt weer ten einde en de wintereditie 2015 / 2016 van het MX-5 Magazine ligt vóór Kerstmis bij de lezer op de mat.

De eerste bevindingen met de gloednieuwe MX-5 ND worden in dit nummer besproken. Bovendien veel nieuws van Mazda. Blijkbaar wil men doorontwikkelen op het sportwagen concept. Het succesvolle Zilveren Event, waarop we de 25e verjaardag de komst van de MX-5 in Nederland vierden, komt uitgebreid aan bod. Evenals de georganiseerde ritten, zowel in binnen- als in buitenland. Een interessant artikel, verluchtigd met fraaie foto’s van beroemde auto’s die de duizend mijl gereden hebben, is gewijd aan het Mille Miglia museum in het Italiaanse Brescia. Assurantiekantoor de Smale legt uit welke voordelen u geniet als u uw MX-5 bij hen verzekert.

Aan het clubnieuws wordt natuurlijk de nodige aandacht geschonken. Het digitaal met elkaar delen van lidmaatschapsinformatie is een actueel onderwerp, mits dat op een veilige, verantwoorde en legale manier gebeurt. Op pagina 14 wordt beschreven hoe u dit binnen de veilige omgeving van de MX-5 webfamilie kunt doen.

Tenslotte maakt de redactie van de gelegenheid gebruik u allen prettige feestdagen toe te wensen en een voorspoedig, gezond en mooi jaar 2016 met veel ‘open’ kilometers.

Ian Ouwendijk
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button