2016
2
mrt
Vooruitblik MX-5 Magazine 93
 02-03-2016 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland

Magazine 93, voorjaar 2016

Als nummer 93, lente editie van het MX-5 Magazine bij u door de brievenbus valt is de Algemene Leden Vergadering al geweest. Bijzonderheden hierover treft u aan in het volgende nummer omdat de ALV plaats vond na de opmaak van deze editie.

We hebben weer een aantal interessante artikelen weten te vergaren, zoals over de werking van SkyActiv, het vernieuwde motor concept van Mazda of een stukje over een objectief verschil tussen de MX-5 ND en de nieuwe Fiat 124 Spider. Er is een bijdrage over de oer bromfiets, de Solex en een verhaal over de toerrit bij uitstek: de Mille Miglia.

Buiten het gebruikelijke verenigings- en Mazdanieuws is er een artikel over de KNAC, waar de MX-5 Club Nederland sinds kort lid is. In het verlengde daarvan de uitspraak in de rechtszaak van de KNAC versus de gemeente Utrecht over de milieuzones en het hoger beroep tegen de uitspraak.

We beginnen in dit nummer met een aantal artikelenreeksen. Zoals een beeldverhaal van drie jonge enthousiastelingen die een oude NB helemaal uit elkaar halen om er een perfecte NB-FL voor het racen van te maken. Of de reeks over de geschiedenis van Mazda in Nederland en tot slot een serie over het verschil tussen de gewone straat MX-5 en de race MX-5.

U treft een artikel aan over de Mazda MX-5 groep op Facebook en een interview met een ledenechtpaar dat zich specialiseert in het uitzetten van interessante buitenlandse reizen.

Tenslotte wenst de redactie u een mooie lente toe met vele open, zonovergoten kilometers.

Ian Ouwendijk
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button