2018
28
nov
Wachtwoord verplicht opnieuw instellen
 28-11-2018 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland

Vanuit de Websitecommissie graag uw aandacht voor het volgende:

De website wordt regelmatig aangepast en verbeterd. De meest recente aanpassing die verbeterde wachtwoordveiligheid biedt maakt het helaas noodzakelijk dat alle leden hun (veilige) wachtwoord opnieuw moeten instellen. Inloggen met uw huidige wachtwoord werkt niet en kan na 10x een foutief wachtwoord invoeren resulteren in het blokkeren van uw account. De webmaster houdt dat in de gaten en deblokkeert deze accounts weer.

We willen u vragen om op uw account-pagina uw wachtwoord opnieuw in te stellen maar voordat u dat kunt doen moet u een tijdelijk veilig wachtwoord laten toesturen naar uw mailadres dat bij de club bekend is. U kunt dit doen via onderstaande link:

https://www.mx5club.nl/password.aspx?ReturnUrl=/account.aspx

Na het opgeven van uw bij de club bekend zijnde mailadres ontvangt u vrijwel direct het tijdelijke wachtwoord op dit mailadres. Hiermee kunt u weer inloggen op de website en het wachtwoord desgewenst weer aanpassen in een eigen veilige wachtwoord. Tip: probeer het wachtwoord niet over te typen maar selecteer de reeks en kopieer en plak hem in het wachtwoordveld.

Daarbij graag aandacht voor de uitleg over wachtwoordeisen voor de clubsite (inloggen niet nodig).

En als u dan weer bent ingelogd dan kunt u meteen de Ledenenquête 2018 invullen als u dat nog niet gedaan had.

Tot ziens online!

Jeroen Feelders
Coördinator Websitecommissie
Mazda MX-5 Club Nederland

 
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button