2016
8
mrt
Win kaarten naar de New York Auto Show
 08-03-2016 |  MX-5 nieuws | bo-webexperts | x | Mazda Motor Europe

De Mazda MX-5 Club Nederland en de Mazda MX-5 Groep Nederland presenteren de leden van de Facebook-groep een unieke door Mazda georganiseerde wedstrijd. Maar reageer wel snel!!!

Iets groots uit de Big Apple komt jouw kant op, via Mazda. Wees één van de eerste die dit jaar de nieuwste modellen zal zien op de New York International Auto Show. Mazda biedt drie gelukkige winnaars een reis plus ticket aan naar zowel het pre-show evenement als de persdag van deze show.

1) Word lid van de Facebookgroep Mazda MX-5 Groep Nederland als je dat nog niet bent.
2) Plaats je favoriete foto van jou en je MX-5 op deze Facebookpagina en vermeldt de hashtag ‪#FriendsofMX5 in het commentaarveld onderaan je bericht. Let er daarbij op dat je auto volledig in beeld is en let op originaliteit, creativiteit en enthousiasme.
3) Klik op de Voorwaarden en Condities (http://www.mazdamotors.eu/en/friends-of-mx5/) en volg de instructies in lid 5b van dit document.
4) Doe het meteen want de actie sluit al op donderdag 10 maart om 23:59 uur CET.

--- De inzendingstermijn is intussen gesloten ---

Na donderdag verzamelt Mazda alle inzendingen uit Europa en kiest uiteindelijk drie overall winnaars. Met hen zal vervolgens rechtstreeks contact worden opgenomen.

Jeroen Feelders (Mazda MX-5 Club Nederland)
Oscar Hoogendoorn (Mazda MX-5 Groep Nederland)
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button