2014
21
aug
Zelfsleuteldag Nieuwegein afgelast
 21-08-2014 |  Clubnieuws | bo-webexperts | x | Mazda MX-5 Club Nederland

De oplettende autonieuws-volger was het misschien al opgevallen: recent heeft de Koops Furness-groep, dealer van o.a. Fiat, Alfa Romeo, Ford, Kia, Land Rover, Mazda, Mitsubishi, Nissan en Volvo, uitstel van betaling aangevraagd. Het ongelukkig toeval wil dat de Technische Commissie aanstaande zaterdag een zelfsleuteldag had gepland bij Mazda-dealer Koops in Nieuwegein. De afgelopen dagen heeft de TC overleg gehad met de dealer-organisatie en deze ochtend is gebleken dat de dealer-organisatie momenteel dermate vleugellam is dat onderdelen niet besteld kunnen worden en niet kan garanderen dat we zaterdag nog terecht kunnen.

Daarom is besloten de zelfsleuteldag af te gelasten. Er is op deze korte termijn geen goede vervangende, centraal gelegen locatie te organiseren waar dan de benodigde onderdelen ook aanwezig zijn. De Technische Commissie betreurt dit maar heeft zo snel geen andere keus. De leden die hebben ingeschreven zullen vandaag via de email en telefoon op de hoogte worden gebracht.

Er is dit seizoen geen zelfsleuteldag meer gepland maar op de Technische Dag op 15 november zullen we proberen een zelfsleutel-mogelijkheid te faciliteren.

De Technische Commissie
Reageer op dit nieuwsbericht:

 
Button