Registratie

Hulp bij uw registratie De rode velden zijn conform AVG verplicht om uw lidmaatschap te verwerken, de groene velden optioneel. Uw invoer wordt voor het versturen gecontroleerd (bijv. Nederlandse adresgegevens) en foutieve invoer wordt in rood aangegeven. Heeft u problemen met de invoer (u woont bijv. in het buitenland)? Neem dan contact op met de ledenadministratie en geef onderstaande benodigde informatie door.

Gebruikersnaam: Uw gebruikersnaam wordt automatisch gemaakt op basis van uw voornaam en achternaam. De gebruikersnaam kunt u niet zelf wijzigen. Krijgt u een waarschuwing dat u een andere gebruikersnaam moet kiezen, kies dan een andere voornaam/achternaam combinatie.

Wachtwoord: Minimaal 12 tekens (geen spatie aan begin en eind). Tip: 4 random woorden zijn veiliger dan een kort wachtwoord met hoofdletters, cijfers en leestekens.


Persoonlijke Info Auto Info
 
 
 

Login Info

Financiële Info
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementenaankondigingen en belangrijk clubnieuws!Ik heb het Privacybeleid van de Mazda MX-5 Club Nederland gelezen.

 < Terug | Home  >  Registration
KNAC Vriendenclub © 1992- Mazda MX-5 Club Nederland