Home  /  Website  /  Forum

Registreren En begin met posten Als je al een account hebt, Log hier in.

Search Topics:

Dirk-Jan
Forumoverzicht / Wie is wie? / Dirk-Jan

Sorteer berichten:
Dirk-Jan
02-11-2020 om 3:14
Hallo allen,
 
Ik ben Dirk-Jan, woonachtig in Edam en heb op dit moment nog geen MX-5. Al jaren droom ik wel eens over een leuke auto voor erbij en sinds enkele maanden heb ik besloten dat het er maar eens van moet komen en zodoende ben ik nu rustig op zoek. Zoals jullie wel begrijpen is mijn keuze dus op de MX-5 gevallen omdat deze er leuk uit zien, leuk zijn om te rijden, gemakkelijk in het onderhoud (zo lees ik overal) en ook nog eens betaalbaar.

Het is niet echt de tijd van het jaar om een cabrio te zoeken zouden sommigen zeggen, dus dit lijkt mij een mooi moment om te kopen. Hopelijk wat minder kopers, dus lagere prijzen en minder concurrentie. En dan ben ik lekker klaar voor als het weer lente wordt. Ook hoop ik komende zomer via leuke wegen naar Frankrijk te rijden, want mijn vrouw gaat i.v.m. vrijwilligerswerk een week eerder met onze auto en vouwwagen (en een met een club-lid die afgelopen zomer mee was in een leuke, witte ND). Kortom, redenen genoeg om nu vast te zoeken. Bovendien heb ik nu geen haast dus kan ik de tijd nemen om de juiste auto te vinden.

Zojuist vast lid geworden van de club zodat ik ook hier leuk kan rondneuzen en al kan genieten van het mooie magazine.

RE:Dirk-Jan
21-11-2020 om 4:20
Inmiddels een leuke MX-5 gekocht!


RE:Dirk-Jan
06-12-2020 om 9:11
Van Harte gefeliciteerd met je aankoop, mooie kleur trouwens.

Tot ziens op één van de clubritten.

Grt. Arjan 


RE:Dirk-Jan
07-12-2020 om 1:32
Mooie auto, van harte welkom!

RE:Dirk-Jan
4 weken geleden, 21-12-2020 om 7:55
Dank jullie wel! Nu hopen dat komend jaar wat beter wordt zodat we mooie ritten kunnen rijden. Ik heb er zin in!

RE:Dirk-Jan
3 dagen geleden, 13-01-2021 om 4:14
Dirk-Jan,
gefeliciteerd met je aankoop. Ik heb mijn Mazda mx5 uit 1998 ook pas sind september 2020. Dus ook recent. De kleur is bruin (goudkleurig). We komen elkaar vast een keer tegen omdat ik woonacchtig ben in Purmerend.
veel plezier met jouw Mazda!
 
Peter Vermeulen

RE:Dirk-Jan
19 uur geleden
Hoi Peter,
 
Jij ook gefeliciteerd met je aankoop! Purmerend is om de hoek, wellicht kunnen we een keer samen afspreken en een leuk ritje in de omgeving maken.
 
In de afgelopen dagen heb ik een mooie 300km gereden rondom Hoorn omdat ik voor mijn werk op diverse locaties van Edam, Landsmeer tot Hoorn en verder tot aan Hoogwoud, Midwoud en Enkhuizen wifi hotspots mocht gaan vervangen voor mijn werk. Jammer dat het niet 's zomers met het dak omlaag kon, maar wel lekker met de auto mooie stukjes gereden op deze manier! Goede manier om de auto goed te leren kennen en ontdekken waar de garage tijdens de volgende beurt naar mag kijken.


 
Button