Home  /  Website  /  Forum

Registreren En begin met posten Als je al een account hebt, Log hier in.

Search Topics:

Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
Forumoverzicht / Wie is wie? / Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX...

Sorteer berichten:
Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
04-05-2021 om 12:51
Hallo clubleden,
 
In Januari dit jaar werd, letterlijk, mijn gekochte MX5 ND (2017) voor de deur afgezet.
Wat een geweldige kar, heb er al diverse ritten mee gedaan, ook in de sneeuw en zon, dakje open, kachel en stoelverwarming aan, balaclava om de nek, dikke trui en jas aan en rijden maar.
Ben paar jaar geleden aangestoken, proefondervindelijk gereden in diverse types MX5's, tja, dan wil je niet anders. Eerst verhuisd vanuit het westen van het land naar het oosten, nu woonachtig in de gemeente Hardenberg. En nu mijn eerste Mazda.
Heb gekozen voor een ND, omdat ik graag de komende jaren veel buitenlandse trips wil maken door Europa.
In de afgelopen maanden veel km's gedraaid en diverse navigatie systemen en routeplanners uitgeprobeerd en blijven steken bij MyRouteApp in combinatie met MyRouteNavigation. Leuk om zelf routes uit te zetten, te rijden en te finetunen.
Naast deze nieuwe hobby doe ik aan scheepsmodelbouw (met name onderzeeboten) die ik radiografisch kan besturen, nu tussendoor een model van de MX5 ND aan het maken, schaal 1:10 en ook radiografisch bestuurbaar. Verder ben ik zendamateur (slapende hobby momenteel i.v.m. enkele verhuizingen), elektronica, programmeren, onderhoud eigen websites en filmen. Plan is ook opnames te gaan maken met o.a. GoPro camera's én met 3D/360 graden camera's. Daarnaast doe ik, zodra Corona voorbij is en het weer kan aan Airsoft, veelal in Nederland en 1x in Zweden met maar liefst 2000 deelnemers (inclusief diverse militaire voertuigen waaronder transport wagens en tanks).

Ik hoop jullie snel te zien, heb reuze zin om ritten te doen in clubverband, heb me ingeschreven voor de rijvaardigheidstraining en MAS21.
 
Groetjes, Léon van der Horst

RE:Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
05-05-2021 om 8:39
Van harte welkom en heel veel plezier gewenst bij deze fijne club. Wij willen je toch ook wijzen op de Vechtdalclub uit Hardenberg, een MX5club van origine die later is opengesteld voor bezitters andere merken. Leuke (kleine) club, wij zijn een paar jaar lid geweest, maar uiteindelijk was het toch te ver weg om veel ritten mee te maken.

RE:Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
06-05-2021 om 8:36
Dank voor de tip, ik ken die club, ben er een keertje geweest, weet dat ze een wachtlijst/toelatingscommissie hebben. Ben nu lid van MX5 Club NL en MX5 Oost, eerst daar het clubgevoel ervaren zodra ritten weer mogelijk worden. En vooral ook meer ervaring opdoen met ritten uitzetten.

RE:Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
09-05-2021 om 4:39
Hoi Leon,
En als je dan een leuke rit hebt uitgezet mag je die natuurlijk altijd met ons delen. De evenementencommissie is altijd op zoek naar enthousiaste uitzetters.
Groetjes Yvonne Somers EC

RE:Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
5 weken geleden, 14-05-2021 om 2:49
Zal ik zeker doen Yvonne, eerst nog de doodlopende weggetjes en grindpaden eruit halen en route nogmaals zelf rijden voor een check.

RE:Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
5 weken geleden, 14-05-2021 om 3:35
Hoi Leon,
Je kunt me altijd mailen via agenda@mx5club.nl
Groetjes Yvonne

RE:Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
5 weken geleden, 14-05-2021 om 3:46
Hi Yvonnen,
 
Thx, ga dat doen zodra ik de route zover heb.
 
Voorproefje van de route vind je hier.
 
 
Groet, Léon.

RE:Nieuw lid met mijn eerste Mazda (MX5 ND)
5 weken geleden, 14-05-2021 om 7:05
Hoi Léon,
Ziet er strak uit, ben benieuwd.
Groetjes Yvonne


 
Button