Registreren En begin met posten Als je al een account hebt, Log hier in.

Carlo 🦈 Machine_grey_miata 🦈

Forumoverzicht / Wie is wie? / Carlo 🦈 Machine_grey_miata 🦈
Sorteer berichten:
Carlo 🦈 Machine_grey_miata 🦈
3 weken geleden, 15-11-2023 om 9:02
Goedendag mede mx5 levensgenieters
 
onlangs ben ik na wat speurwerk terecht gekomen op deze website,daar waar het natuurlijk altijd gezellig is om deze hobby te delen en mensen te helpen.
 
mijn naar is Carlo 40jr en ben momenteel woonachtig in het Brabantse Roosendaal,mijn liefde voor auto’s,tuning en caraudio is al jaren een feit.
Ik ben jaren terug bij de eerste fast&furieus film al begonnen om een unieke draai te geven aan een auto.
destijds veelal VAG maarja bij sommige mensen duurt het eenmaal totdat ze een fatsoenlijk merk verkiezen😜
 
deze hobby heeft ertoe geleid dat ik Europese wedstrijden met audio deed op zowel kwaliteit als db’s waarna ik ook een eigen caraudiobedrijf gerund heb dus vragen omtrend hulp zijn altijd welkom.
 
momenteel rijd ik met een origineel Nederlandse nd-rf van 2019 waarvan ik de eerste eigenaar ben en momenteel de teller op 12.000km staat.
dus het word tijd om lekker te gaan rijden,kan dus niet wachten op de gezamenlijke Tourritten en technische avonden.
 
inmiddels is mijn mx5 al voorzien van:
-bc racing schroefset,hoogte,hardheid,rebound instelbaar
-custom made velgen,gemaakt op breedte,et,steek en kleur
-legaal getinte ramen Incl voorruit
-zymexx frontlip
-custom made fox einddemper
-zwart gewrapt dak
-unieke shark wrap 
 
als iemand me kan uitleggen hoe ik foto’s post dan doe ik dat zsm
RE:Carlo 🦈 Machine_grey_miata 🦈
3 weken geleden, 17-11-2023 om 10:22
Hey Carlo,
Mooi om te horen en ik zou zeggen welkom alleen ik ben zelf ook nog maar een "blauwe maandag" lid, dus dat is meer aan de doorgewinterder leden hier...lol
Wel leuk om een beetje je achtergrond te lezen en te zien dat je niet zo heel ver van mij vandaan zit aangezien ik in Zeeland zit. Net als jij ben ik ook al druk op zoek geweest om te zien hoe ik foto's kan plaatsen want ja een plaatje zegt vaak al meer dan (alleen) woorden. Maar ik heb ook nog niet uit kunnen vinden hoe dat werkt. Mocht ik dat wel uit kunnen vinden dan laat ik het uiteraard ook even weten.wink
Het lijkt er op dat je afbeeldingen eerst moet hosten en dan de link kunt plaatsen om de afbeeldingen hier zichtbaar te maken maar misschien heb ik het helemaal mis. Dus ik hoop dat iemand daar een antwoord op heeft of anders kan zeggen of hier ergens een forum topic over gemaakt is en waar we dat dan kunnen vinden.

Morgen staat er trouwens een GPX evenement gepland waar ik me voor aangemeld heb en ik kijk er al naar uit om daar wat club leden te ontmoeten en uiteraard iets op te steken over het gebruik van GPX files bij route navigatie.

 
Button